sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kaikille avoin polkujoulujuoksu 3.12 klo 10


Järjestämme bloggaajaporukalla Candy on the Run -blogin Karoliinan ja Juoksuaskeleet-blogin Satun kanssa yhteisen kimppalenkin Espoon poluilla joulukuun ensimmäisenä lauantaina 3.12 klo 10 alkaen. Lähtöpaikkana on Pirttimäen kahvilan edusta osoitteessa Kunnarlantie 110. Tarkoituksena on juosta kevyellä vauhdilla noin 10 kilsan lenkki Pirttimäen upeilla poluilla. Kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita viettämään mukavaa ja reipasta lauantaiaamupäivää meidän kanssa metsään, sillä tämä polkujuoksu ei ole kilpailu, vaan porukkalenkki. Pidämme kaikki mukana porukassa rauhallisella vauhdilla ja taukoja pidellen. Muistathan, että poluilla juokseminen on hitaampaa, joten varaathan tarpeeksi aikaa lenkin kiertämiseen.

Inspiraationa polkujoulujuoksuun toimii Joulujuoksu, jonka varsinainen tapahtuma on meidän kimppalenkin kanssa samana päivänä 3.12. Jos et pääse iltapäivällä Finlandia-talolle tai tahdot vaihtoehtoisesti juosta poluilla meidän seurassa, niin suuntaa aamupäivällä Pirttimäkeen. Reippaimmat tietysti lämmittelevät meidän lenkillä ja suuntaavat iltapäiväksi varsinaiseen juoksuun. Olisi kivaa, että meidän polkujuoksussa moni olisi pukeutunut tonttulakkiin ja Oma Joulujuoksu -sivulla hyväntekeväisyyteen lahjoittaneet voivat lisäksi tulostaa itselleen juoksunumeron rintaan. Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen tai edes tonttulakkiin pukeutuminen ei ole välttämätöntä osallistuakseen lenkillemme, vaan toivomme kaikkien halukkaiden rohkeasti tulevan mukaan!

Lenkin jälkeen voimme jäädä kahvittelemaan Pirttimäen kahvilaan, joten varaathan pientä taskurahaa mukaan. Pääsemme heti yhdessä paikkaamaan lenkin aiheuttamaa energiavajetta ja lämmittelemään kahvikupposen äärellä. Suosittelen ottamaan vaihtopaidan ja -kengät mukaan, ja vaihtamaan ne päälle ennen kahvittelua. Vaikka olemme sisällä, voi kylmyys yllättää nopeasti lenkin jälkeen. Olisi mukavaa tutustua teihin blogiemme lukijoihin, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle. Lenkille kannattaa pukea normaalit lenkkeilyvaatteet sekä säähän sopivat kengät. Metsässä voi näin loppuvuodesta olla erittäin märkää, liukasta tai lumista, joten parhaiten jalkaan sopii nastakengät tai polkujuoksuun suunnitellut kengät. Jokainen juoksee tapahtumassa omalla vastuulla. 

TERVETULOA LENKKEILEMÄÄN ILOISEEN SEURAAN!

Tapahtuma löytyy myös Facebookista. Käy klikkaamassa itsesi mukaan! Olethan sä mukana? :)

6 kommenttia:

 1. Jeejee, toivottavasti saadaan mukava porukka kasaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, toivotaan että ihmiset löytää meidän tapahtuman :)

   Poista
 2. Voi miten kuulostaa kivalta! Minä en pääse mukaan vaikka haluaisin, mutta toivon, että saatte hyvän polkujuoksuporukan koolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettet pääse mukaan, mutta toivottavasti saadaan kiva lenkki aikaiseksi :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)