keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Sporttaillaan vierailevana tähtenä

Heippa! Kertokaa vähän näistä mahtavista keleistä, mitä ainakin täällä pääkapunkiseudulla on viimeaikoina ollut? Huhhuh! Ei voi kuin naama olla hymyssä, kun saa viettää aikaa upeassa auringonpaisteessa vielä työpäivän jälkeenkin. Ihan huippua, että valoa riittää jo niin pitkälle ja aamutkin ovat todella valoisia jo! Mä niin nautin juurikin kevättalvesta, kun on vielä raikasta ja lumistakin, mutta valoisaa! Olenkin ulkoillut alkuviikosta joka päivä... Olen käynyt hiihtämässä, nauttimasta energiaa kävelylenkillä blogityttöjen Tiinan ja Karkin kanssa ja tänään kävin lenkillä Annan kanssa töiden jälkeen! Annaan olen tutustunut ensimmäisellä blogilenkillä, ja ollaankin nykyään lenkkeilty säännöllisesti yhdessä. Ajattelin hieman keväämmällä järjestää taas blogilenkkejä, joten pysykää kuulolla!!


Annan ottama kuva tämän päivän lenkiltä

Mä tulin nyt vain nopeasti vinkkaamaan parista sivusta, jonne olen päässyt vierailemaan. Ensinnäkin, en ole tainnut mainita, että kirjoitan nykyään myös Smartum Stagella aina silloin tällöin. Jutut ovat samanlaisia energisiä kirjoituksia liikunnasta, mutta pyrin siellä pitämään yleisempää tasoa päällä. Tänne omaan blogin kerron juttuja tarkemmin ja vapaammin, kun taas Smartum Stagen blogissani yritän innostaa muita terveellisen elämän ja liikunnan pariin! Olisi kivaa, jos tulisitte piipahtamaan myös siellä toisella puolella aina välillä! Olen ehtinyt kirjoittamaan muutaman postauksen sinne, ja ne ovat aika järjestyksessä seuraavat:

10 syytä miksi harrastan liikuntaa
Liikunnan ilon löytyminen
Dieetti vs. elämäntapamuutos?
Miksi kannattaa olla hyvässä fyysisessä kunnossa?

Kertokaa ihmeessä, mitä piditte kirjoituksieni sävystä Smartumin puolella. Otan mielelläni vastaan palautetta! :)


Toiseksi, ihana ystäväni ja blogikollegani Tiinuska aloitti huikean juttusarjan blogissaan nimeltään Onni on tässä. Minä sain kunnian olla tuon juttusarjan ensimmäinen haastateltava. Pääsin jatkamaan ihania lauseita ja valitsemaan lukijoille muutaman kuvan, jotka saavat minut onnelliseksi. Tiina koosti upean postauksen, joka kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa! On ollut ilo tutustua iloiseen, pirteään ja huumorintajuiseen Tiinaan, jonka kanssa olemme treenanneet jo lähes parin vuoden ajan yhdessä! Erityisen ihanaa oli kirjoittaa tuota Onni on tässä -juttusarjan postausta, sillä se sai todellakin hymyn kasvoille. Aina kannattaa ajatella onnellisia asioita ja nähdä asioiden valoisa puoli!

Muistutan lopuksi vielä, että Sporttaillaan!-blogiani voi seurata myös Facebookissa ja Instagramissa, jonne tulee myös blogin ulkopuolista materiaalia! Tervetuloa mukaan niihinkin kanaviin ;)

Hyvää ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä olleet kelit kohdillaan! :) Ei paremmasta väliä. Parasta on lisääntynyt valon määrä! Tuo on kyllä kiva,että olet päässyt myös smartumille kirjoittelemaan ja erityisen kiva, että tulit mukaan uuteen juttusarjaan :-) ❤ mukavaa päivää ja nähdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, tää valoisuus on ihan huisii! Mieti mitä se on sitten, kun te palatte reissusta.. <3 Smartumilla on kiva kirjoitella ja hei, ihanaa ja kunnia asia, että halusit mut mukaan juttusarjaan, kiitos! :)

   Poista
 2. Hei kiva, kun linkkasit nuo smartum stagen postaukset. Mulla oli jotenkin mennyt kokonaan ohi että kirjoitat sinnekin eri postauksia, mitä tähän blogiin. Mukava oli käydä lukaisemassa:)

  Ja aww, aurinko. Täällä on ollut harmaata, mutta toivon että joku päivä vielä taivas repeää myös niinä päivinä, kun ei tarvitse olla koko päivää ratin takana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva Satu kun kävit lukemassa siellä :) Sinne tulee vähän eri tyyppistä juttua! noin kerran kuussa kirjoittelen! :)

   Aurinkooooo... ihanaa! Nyt täälläkin on harmaata, mutta kyllä se kevät tulee <3!

   Poista
 3. Huhhuh, oon aina ihmetellyt, miten ehdit käymään töissä, treenaamaan, lukemaan blogeja ja kirjoittamaan postauksia niin usein - nyt sit kirjoitat vielä toisessakin paikassa :D nostan hattua! Pitääkin käydä tsekkaamassa tuo sivusto :) Ja mä ainakin odotan innolla niitä yhteislenkkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Katju.. en tiedä itekään miten ehdin.. haha! Smartumille kirjoitan tosin vain noin kerran kuussa, että ei vie tuhottomasti aikaa! :) Yhteislenkkejä tulossa sitten varmaan huhtikuussa viimeistään!

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)