perjantai 11. joulukuuta 2015

Flunssaisen penkkiurheilua

Tästä tulikin lepoviikko! Sain jostakin flunssatartunnan ja olo on ollut sen verran vetämätön, ettei treenaamisessa olisi ollut mitään järkeä. Eikä sillä, tuskin olisin jaksanutkaan. Kuumetta tai kurkkukipua en saanut onneksi (*kop kop*), mutta aivastelua ja nuhaa on ollut muutaman päivän ajan. Itseasiassa sanoin Kimmolle jo Teneriffalla, ettei olo ole kaikkein paras mahdollinen, mutta silloin ei ollut mitään selviä oireita, joten en osannut yhdistää tulevaan flunssaan. Mutta ei ihmekään, että flunssa tuli vierailulle, sillä viimeksi sairastin pienesti maaliskuussa. Pari vakioflunssaa vuodessa, eikö?


Viikonloppuna lenkkeilin - ensimmäinen lenkki palmujen jälkeen Suomessa... upea talvinen keli ja niin pois päin ;)

Nyt olo on jo paljon parempi, ja onneksi niin, sillä tänään suuntaan kahden ystäväni kanssa Tampereelle katsomaan salibandyn naisten MM-kisojen finaaliviikonloppua! Pitkäaikaisimmat lukijat ehkä muistavat taustastani, että olen harrastanut nuoruuteni salibandya, ihan junnujen SM-tasolla. Laji on minulle vieläkin äärimmäisen rakas ja tykkäisin pelailla sitä vieläkin, jos sopiva porukka löytyisi. Salibandy on myös erittäin katsojaystävällinen laji, sillä vauhtia löytyy ja tilanteita syntyy päädystä päätyyn. Mä olen useasti ollut katsomassa miesten salibandyn MM-kisoja, mutta en koskaan vielä naisten. Nyt onkin ilo mennä paikan päälle katsomaan huippusalibandya, vielä kun Suomen joukkue taistelee maailmanmestaruudesta ja siellä sattuu pelaamaan pari vanhaa joukkuekaveria!

Yle on ollut upeasti mukana kisoissa, ja syytä ollakin, kun kotikisoissa on ollut paljon yleisöä ja mitä ilmeisemmin tunnelmakin on ollut hieno. Olenkin seurannut lähes jokaisen Suomen ottelun joko suorana telkkarista tai Yle Areenan kautta. Vaikka osa peleistä on jopa MM-turnauksessa todella epätasaisia, tekee lajille hyvää saada näkyvyyttä ja ennen kaikkea minua lämmittää se, että myös naisten joukkueurheilua näytetään näin laajasti televisiosta. Mahtavaa! Usein yleinen ajatus vaikuttaa olevan se, että vain miehet osaavat pelata ja vain heidän ottelunsa voivat olla viihdyttäviä... mikä ei tietenkään pidä paikkaansa!


Suomi-kamaa lähtee tietysti mukaan!

Yövymme Tampereella yhden yön hotellissa ja ajelemme kotiin vielä lauantaina finaalin jälkeen. Kiva päästä tyttöjen kanssa reissuun! Sunnuntaina olen toivottavasti jo terveiden kirjoissa ja pääsisin aloittamaan uutta treenijaksoa! Pidin Teneriffan reissua tietoisesti veden jakajana syksyn ja ensi vuoden kesken, joten nyt olo liikunnan suhteen on kuin pikkulapsella jouluna - odottava ja innostunut! Edessä on lenkkeilyä, salitreeniä ja muuta satunnaista liikuntaa! Lähes samalla kaavalla kuin ennenkin, mutta uudella innolla! Kirjoittelen ensi vuoden tavoitteista ja tulevista sporttailuista vielä enemmän jatkossa. Myös Teiden vaelluksesta on tulossa postaus, kunhan saan sen valmiiksi!

Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Onko joku seurannut salibandyn MM-kisoja telkkarista tai mediasta? Onko joku kenties tulossa paikanpäälle katsomaan? Mitä mieltä te olette penkkiurheilusta ja urheilun televisioinneista Suomessa? Oletteko pysyneet terveinä? :)

2 kommenttia:

 1. Niin paljon kun meillä kaima onkin yhteneväisyyksiä lajien ja kiinnostuksen kohteiden kanssa, niin salibandyssa mennään kyllä erilleen. Se menee nimittäin mulla ihan häntäpäähän lajeissa, koripallon kanssa :D Ehkä johtuu siitäkin että en osaa enkä ole koskaan pelannut osaavassa porukassa, jolloin kyseessä on nimenomaan vaan kauheaa säheltämistä, mutta en myöskään yhtään tykkää lajeista joissa en saa omaa reviiriä pidettyä vaan koko ajan joku säheltää iholla. Joukkuelajeista siis pesäpallo ja lentopallo on enemmän mun makuun :) Penkkiurheiluna se kyllä menisi, ja totta että on katsojaystävällinen laji! Pikaista paranemista ja mukavaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahaha, no ei sentäs joka asiassa olla samiksia :D Hih, mä tykkään pallopeleistä, joissa pitää olla pelisilmääkin... sähly, futis jne, koska ne on jotenkin todellisia joukkuelajeja :) Pitää aina auttaa kaveria!! Pesis ja lentopallo, joo menee, mutta ei mun ykkösiä taas :D Penkkiurheiluna salibandy on kyllä huikeeta, kun taitotaso on korkealla ja tulee hienoja suorituksia ja tilanteita päädystä päätyyn koko ajan :)

   Kiitos :) Alan parantua, jeeeee!!!

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)