tiistai 17. marraskuuta 2015

Vastauksia videolla

Noniin, nyt olisi tarjolla videon muodossa vastauksia teidän kysymyksiinne, joita sain synttäripostauksessa. Kiitos kaikille kysyjille! Kysymyksiä olikin aika paljon, mutta vastasin niihin silti samalla videolla. Eli ottakaa iso kupponen kahvia ja mukava asento, sillä video on pitkä!!


Toivottavasti jaksoitte katsoa videon loppuun. Yhteen kysymykseen unohdin vastata, elikkä mulla on Kona Dr Dew -hybridipyörä, jolla kuljen niin hyötyajot kuin satunnaiset treenilenkitkin. Pääasiassa kuljen sillä työmatka-ajoja. Pyörä on ollut hyvä ja palvellut minun tarkoituksiani erinomaisesti. Se on suhteellisen rullaava hybridi, joten vielä ei ole tarvetta vaihtaa. Toki maastopyörä olisi kiva, mutta katsotaan, tuleeko se jossain kohdassa ajankohtaiseksi. Toistaiseksi mennään näin :)

Toivon, että teitä ei häirinnyt, etten ollut kovinkaan paljon suunnitellut videota etukäteen. Tyyliini ei vain kuulu liiallinen suunnittelu, vaan tykkään muutenkin mennä aina spontaanisti eteenpäin, joten turha harjoittelu videota varten ei olisi tullut kysymykseenkään.

Mitäs piditte videopostauksesta? Oliko vastauksien joukossa jotain yllätyksiä?! :)

10 kommenttia:

 1. Voi ihanan aito ja rento Hanna!! :) Toki jos kysymykset olisi koottu aiheryhmittäin, niin voisi tsekkailla mielenkiinnon kohteita vaikka uudestaankin. Mutta iso kiitos terveisistä, hymyilytti. Ja voii, mäkin olin niiiiiin perus duunaripakki. Sekin meitä yhdistää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Satu :) Totta, hyviä huomioita, ja itsekin mietin, että olisiko pitänyt vähän lajitella kysymyksiä. Hih, ollaan kyllä aika samiksiii <3 ;)

   Poista
 2. Olipas kiva juttu tämä videopostaus. :)

  VastaaPoista
 3. Ai vitsi!! Jos asun ens kesänä Helsingissä (saatan asua tai sit en) niin swimrun ois ehdottomasti listalla!! Harmi kun ei voi vielä luvata että oon silloin täällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii Hanna, arvasin että sulla on samoja kiinnostuksen kohteita :)! Mä taisin saada parin, tämä ilmoitus auttoi hehe ;) Toivottavasti säkin löydät parin vielä! :)

   Poista
  2. No ainakin treenaamaan voidaan mennä porukalla :)

   Poista
  3. Todellakin todellakin todellakin :)!! Omat swimrun-treenit, joo, jee! ;)

   Poista
 4. Kiva video! Ja kiitti vastauksestasi kysymykseeni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pidit :) ..jatkona voisin sanoa sun kysymykseesi, että kun juttu jatkui, oli heti tunne että "tää on tässä" ja jouduttiinkin 1kk seurustelun jälkeen kaukosuhteeseen, mutta juttu kesti koska tunne alusta pitäen oli niin vahva ;) <3

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)