perjantai 6. marraskuuta 2015

Syksyä kuvina

Meitä on hemmoteltu aivan uskomattoman upealla syksyllä. Sateita ei ole juuri ollut ja uutisten mukaan lokakuu oli ennätyksellisen aurinkoinen. Sen kyllä on huomannut. Mielestäni ilmassa ei ole minkäänlaista syysmasennusta ja ihmiset ovat olleet melko onnellisen oloisia ja hymyileviä. Mä olen innoissani nauttinut auringosta ja upeista maisemista. Toki nyt kellojen siirtämisen jälkeen valo on ollut tiukemmassa, mutta mä olen pitänyt kiinni meidän työpaikan päiväkävelyistä, jolloin olenkin saanut työpäivän aikana aurinkoenergiaa suoraan luonnosta! Lisäksi olen nauttinut työmatkapyöräilystä 1-2 kertaa viikossa vieläkin. Minusta on upeaa, että vielä marraskuussakin voi pyöräillä töihin, vaikka ei olekaan talvipyöräilyyn suunniteltuja varusteita. Olenkin huomannut, että työmatkaliikunta onkin toimistotyöläisen lähes ainoa hetki nauttia luonnon valosta arkisinkin!

Seuraavassa on kuvia viimeisen kuukauden ajalta. Eikö olekin kaunista?


Kävelylenkillä Karkin ja Tiinan kanssa Espoon keskuspuistossa.


Liesjärven kansallispuistossa oli kaunista, vaikka aurinko ei paistanutkaan.Kauniita vaahteranlehtiä.


Näkymä Helsingin Olympiastadionin tornista


Maalla auringonlasku.


Päiväkävelyn auringonvaloa


Puut riisuvat kauniit värit maahan.


Huurrelehtiä keskellä päivää.


Auringonlasku työmatkalla tällä viikolla.


Keskiviikkona poljin töiden jälkeen Helsingin keskustaan Hannan kanssa lenkille.

Mielestäni on hyvä todellakin nauttia näistä pienistä, hyvistä hetkistä. Elämä on täynnä pieniä ihmeitä, kun vain katsoo avoimin silmin. Toivottavasti muillakin on vielä pimeänäkin aikana edes hetki päivästä aikaa nähdä luonnonvaloa muualtakin, kuin toimiston ikkunasta katsottuna. 

Olettko te taltioineet puhelimen kameralla tai oikealla kameralla yhtä ihania syksyisiä hetkiä? Onko jotain yksittäistä syksyisen kaunista hetkeä, joka on ylitse muiden?

Lisää kuviani muun muassa luonnosta tai arjen aherruksestani voi katsoa instagram-tililtäni. Olen siellä nimimerkillä @haamutus.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanan kauniita kuvia! Jos kesä oli sään puolesta huono, on syksy tarjonnut kyllä parastaan. Kyllä olen tallentanut syksyn ihania hetkiä puhelimelle vaikka kuinka paljon. Ihana luonto. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ollut uskomattoman valoisa ja aurinkoinen syksy. Olen nauttinut :) Tekee mieli minunkin vangita kuvia puhelimeen., vaikka ei sillä niin hyviä kuvia saakaan!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Niitä on tullut tallennettua puhelimeen ja blogiin paljon tänä syksynä! Ihan mielettömät kelit! <3 Vitsi, tuntuu että tosta meidän keskuspuistokävelystä on jo ikuisuus aikaa!! :) Kivaa viikonloppua ja rogaining hulluttelua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Heh, ihanaa kun innostutaan pienistä jutuista, kuten upeasta luonnosta ja säästä :) Joo, odotan että voitais taas ottaa uusiksi tuo kävelyhetki <3! Ihanaa uutta viikkoa sinne, nautihan ;)

   Poista
 3. Upeita kuvia! Syksy on ollut kyllä ihan uskomattoman kaunis ja säät ihan mielettömiä. :) Paljon on täälläkin taltioitunut hetkiä kameraan, mutta ei niitä kyllä ikinä ihan niin aitoina "vangittua" saa. :p Onneksi voi nauttia hetkestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) Niinpä! Joo, aitoina muistoina päässä onneksi säilyy nuo syksyiset hetket! Varsinkin puhelimen kameralla ei oikein saa hyviä kuvia otettua, mutta silti on aina halu ikuistaa hetki sinnekin :) Vaikka lopulta hetki on tärkein <3!

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)