torstai 12. marraskuuta 2015

HURRAA! Sporttaillaan 3v!

Sporttaillaan! -blogi on nyt saavuttanut uhmaiän! Koko blogin elinkaari on ollut kehityssuuntainen, sillä olen kirjoitellut blogiani nyt kolmen vuoden ajan melko jatkuvasti pitämättä pidempiä taukoja. Mun ei ole tehnyt mieli ottaa happea, sillä olen kirjoittanut omaan tahtiin, omalla rennolla otteella. On ollut ilo huomata, että blogini on koko ajan kerännyt enemmän ja enemmän lukijoita. Tunnustustakin on tullut. Siltikin lukijamääriä tärkempää minulle on aktiiviset lukijat, ja niitä blogissani riittää! Mikään ei ole parempi palkinto bloggaajalle, kuin nähdä kommenttiboksissa uusia kommentteja! Kiitos kaikille teille ihanille lukijoille, taas kerran!Saariston rengastiellä kesällä 2013

Ajattelin listata tässä blogini suosituimpia postauksia eri aihealueissa koko sen olemassaolon aikana. Toivottavasti listalta löytyy ainakin uusille lukijoilleni uutta luettavaa. Ja ehkä vanhimmillekin lukijoille tulee vastaan joitain postauksia, joita ette muista.

TOP 4 Juoksupostaukset
1. Pitkän lenkin salaisuus, 2/2013
2. Olenko valmis maratonille?, 3/2013
3. Iik! Eka juoksutapahtuma lähestyy! Miten selviydyn? 4/2013
4. Miten palaudun maratonilta? 6/2013

TOP 4 Liikuntatapahtumapostaukset
1. Stockholm marathon minun silmin, 6/2013
2. Minun Vaarojen maraton, 10/2014
3. Nuts Pallas 55km - ultrajuoksu ensikertalaisen silmin, 7/2015
4. Bodom Trail 2015, 5/2015

TOP 4 Muut liikuntapostaukset
1. Miten yhdistää kuntosali juoksuharrastukseen? 2/2013
2. Tee oma crossfit-treeni, 2/2014
3. Vinkkejä suunnistuksen aloittamiseen ja vähän Venloista, 4/2014
4. Liikunnan ulkonäkökeskeisyys, 8/2013

TOP 4 Retkeily- ja matkailupostaukset
1. Saariston rengastie polkupyörällä kierretty, 8/2013
2. Karhunkierros-muistelua ja vaellushaaveita..., 2/2014
3. Trolltunga - paikka, joka todellakin kannattaa kokea!, 8/2015
4. Aktiivilomalla Itävallassa - yli tonni nousua, 8/2014

Lisäksi olen kirjoittanut lukuisia postauksia ravinnosta, ottanut kantaa eri ilmiöihin ja kertonut, mitä liikunta minulle merkitsee. Voit tarkastella eri osa-alueiden tekstejä sivun oikeasta laidasta esimerkiksi avainsanojen mukaan lajiteltuna. Blogi on tietysti muuttunut minun kiinnostuksen kohteideni mukaan, ja se on selkästä juoksublogista muuttunut enemmän elämän makuiseksi hyvän mielen liikunta- ja hyvinvointiblogiksi... Toivottavasti pysytte edelleen matkassa mukana!


Zeropointin säärystimet jalassa, tietty ;)

Nyt blogini synttärin kunniaksi haluaisin tarjota teille lukijoillekin lahjan! Ja siksi laitankin arvonnan pystyyn! Minun on kunnia arpoa jollekin teistä lukijoista yhden suosikkivaatemerkkini, Zeropointin, tuotteen itselleen! Arvonnan palkintona on siis vapaavalintaiset sukat tai säärystimet Zeropointin valikoimasta haluamassasi koossa ja värissä! Nyt kannattaa siis osallistua arvontaan!

Osallistut arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kirjoita kommenttiin minulle jokin kysymys. Jotain, mitä haluaisit minusta tietää. Jätä myös sähköpostiosoitteesi viestikenttään, jotta saan sinuun yhteyttä tarvittaessa. Tämä olkoot siis samalla kysymyspostaus! Vastaan kysymyksiinne videon muodossa, mikäli niitä tulee riittävästi :)

Arvon ja julkaisen voittajan lauantai-illalla, joten arvonta-aika päättyy lauantaina 14.11 klo 18.00! Onnea kaikille arvontaan!

Lisäksi minulla on ilo ilmoittaa, että tämän viikon loppuun asti minun lukijani saavat 20% alennuksen Zeropointin verkkokaupasta koodilla zpsporttaillaan. Eli nyt on hyvä aika shoppailla itselleen tai pukin konttiin huippulaadukkaita kompressiotuotteita!

ONNEA 3-VUOTIAS SPORTTAILLAAN! HURRAA HURRAA HURRAA! Kiitos, että olette mukana!! :)

*** Arvonta tehty yhteistyössä Zeropointin kanssa ***

28 kommenttia:

 1. Jee, onnea 3-vuotiaalle, ehdottomasti yhdelle suosikkiblogille ja ihanalle bloggaajalle! <3 Kysymys: Mikä on sun lemppari arkiruoka ja miten se valmistetaan? :) Terkut! <3

  VastaaPoista
 2. 3-vuotta, onnea! Kysymyksenä, millanen on sun suosikkipäivä ?

  VastaaPoista
 3. Onnea loistavalle blogille ja ihanalle bloggaajalle! Blogisi on ollut yksi suosikkejani aivan alkumetreiltä asti ❤ Aika pitkä on ollut jo meidän yhteinen (blogi)matka! :) Toivon, että matka jatkuu ja saadaan lueskella sun innostavia ja aitoja tekstejä yhä vain! Kysyn vaikka että millasta musiikkia kuuntelet, kun haluat rentoutua? :)

  VastaaPoista
 4. Täällä yksi vakkarilukija onnittelee!
  Kuinka säännöllisesti harrastat kehonhuoltoa ja minkälaisia kehonhuoltojuttuja teet?
  hanna.hyypia(a)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tykkäätkö jostain tietystä juoksutapahtumasta ylitse muiden?

  Onnea kolmivuotiaalle. :)

  VastaaPoista
 6. Onnea pirtsakalle kolmivuotiaalle! =) Käytätkö kompressiosukkia tai säärystimiä urheilusuorituksen aikana vai sen jälkeen palautumiseen? Vai käytätkö molemmissa?

  VastaaPoista
 7. Superpaljon onnea uhmaiän saavutuksesta 😁😁

  Mä haluaisin tietää mistä sun hyväntuulisuus kumpuaa? :)

  VastaaPoista
 8. Muistan vieläkin miten iloitsin, kun löysin blogisi.. ja on ollut ihana seurata miten jaat hyvää oloa ja liikunnan riemua postauksillasi.

  Kuvaile itseäsi, millainen salibandyn pelaaja olit. Kaipaatko joukkueurheilua?

  VastaaPoista
 9. onnea 3v ihanalle blogille!miksi ja miten päätit aikoinaan aloittaa blogin pitämisen ja hauduttelitko asiaa kauan vai aloititko heti ajatuksen saatuasi?

  VastaaPoista
 10. Onnea! =)
  Kysymys: Miten huomioit ekologisuuden ravinnossasi?

  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 11. Onnittelut kivalle blogille =) Meinaatko ensi kaudella kilpailla ollenkaan triathlonissa ja jos niin millä matkalla? ja extra kysymys:mikä pyörä sinulla on?

  t.Suvi

  VastaaPoista
 12. Onnittelut blogin hienosta iästä! Kysymykseni on, että minkälainen sinusta tulee jos et jostain syystä pääse treenaamaan? Eli muuttuuko käytöksesi, oletko hermostunut, ärtynyt vai mitä tapahtuu jos olosuhteiden pakosta suunnitellut treenit eivät pääsekään toteutumaan?

  VastaaPoista
 13. Onnea blogille ja kiitos kirjoittajalle. <3 Urheileeko miehesi yhtä paljon kuin sinä? Liikutteko minkä verran yhdessä?

  VastaaPoista
 14. Onnittelut :) Näin uutena lukijana kysyn lempimatkaasi? suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Onnea 3-vuotiaalle! :)

  Onko jotain liikuntaharrastusta jota haluaisit kokeilla mutta et ole vielä kokeillut?

  VastaaPoista
 16. Onnea! Postausten kokoaminen oli kiva juttu näin uuden lukijan näkökulmasta :)

  Jos olisit jokin eläin, mikä olisit?!

  emmaaa@windowslive.com

  VastaaPoista
 17. Onnea ♡. Mä oon tosi huono kysymään mitään... jos sun pitäis valita vaan yks laji mitä saisit harrastaa, niin mikä se olisi?

  VastaaPoista
 18. Huikeeta!😊
  Mua aina kiinnostaa niistä jotka liikkuu paljon, että osaatko pitää tarpeeksi lepoa? Ihan normaalissa viikossa ja etenkin jos tulee joku kremppa - maltatko myös ottaa rennosti?😉

  T.Futishirmu

  VastaaPoista
 19. Onnittelut 3- vuotiaalle! 😊
  Kysymykseni on: mihin liikuntatapahtumaan ulkomailla haluaisit osallistua?

  VastaaPoista
 20. Onnea uhmaikäiselle blogille! :)
  Mitkä ovat sinun ensi vuoden tavoitteesi liikunnan parissa?

  VastaaPoista
 21. Onnea kolmevuotiaalle! Mä kysyisin, että miten ja milloin te tapasitte Kimmon kanssa ja miten juttu siitä jatkui. :) En muista, oletko kirjoittanut tästä ja jo et, niin toivottavasti ei ole liian henkilökohtainen kysymys!

  VastaaPoista
 22. Onnea hyvän mielen blogille :) Miten tsemppaat itsesi treenaamaan, jos ulkona on pimeä ja kylmä eikä yhtään huvittaisi? ;)

  VastaaPoista
 23. Onneksi blogi on edelleen virkeä ja hyvinvoiva :) lemppariblogini!

  Mistä asti olet pitänyt kirjaa urheilustasi ja millä tavoin? Hyödynnätkö jotenkin siitä saamaasi dataa?

  VastaaPoista
 24. Onnittelut blogillesi! Treenaatko ulkona myös talvisin?
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Onnea 3-vuotiaalle!! Oon aktiivinen lukija mut laiska kommentoija nykyään, pitäisi varmaan ryhdistäytyä ku kuitenki luen blogiasi ahkerasti :)

  Muistatko miltä tuntui kun olit julkaissut ensimmäisen blogitekstisi?

  VastaaPoista
 26. Onnittelut blogille! :)

  Käytätkö itse kompressiotuotteita ja oletko huomannut eroa niiden myötä mm. palautumiseen, suoritukseen jne.?

  VastaaPoista
 27. Vastahan sä aloitit tämän blogin, miten muka on jo 3v kulunut :D Onnea uhmaikäiselle!

  Sulla on hurjasti erilaisia lajikokeiluja takana. Mutta onko jotain lajeja, joita et ole vielä kokeillut mutta olet aina halunnut ? :)

  riina.f(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Onnea 3-vuotiaalle! Minä puolestani haluaisin tietää, että miten saat itsesi tsempattua liikkumaan =)? Vaikka liikunnasta se äärettömän hyvä olo tuleekin, niin ainakin itseä joskus laiskottaa ja sohva houkuttaa =D. Mietin siis, että olisiko sinulla jotain hyvää vinkkiä. Muuta kuin se motivaatio hyvästä olosta ;-)... Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)