keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Sporttaillaan Facebookissa ja tunnelmia ennen Bodom trailia

Sporttaillaan-blogi on nyt siirtynyt viimeistään nykyaikaan! Sen verran tuli positiivista palautetta blogin Facebook-sivun perustamisesta, että päätin tarttua tilaisuuteen. Mähän olen armoton somettaja, joten mikäs sen kivempaa kuin saada yksi kanava lisää jakaa ajatuksia. Sporttaillaan-blogin facebook-sivulla tullaan toki linkittämään kaikki blogitekstit, mutta sen lisäksi tulen jakaamaan pieniä fiiliksiä, mielenkiintoisia linkkejä sekä tunnelmia esimerkiksi tapahtumista nopeammin kuin blogissani. Pyrin siihen, että myös Instagramissa minua (@haamutus) seuraavilla Facebookissa olisi jotain uutta ja mielenkiintoista, ettei sisältö olisi kovin päällekäistä. Tervetuloa seuraamaan Sporttaillaan-blogin menoa myös Facebookissa!!Muistathan, että voit myös seurata blogiani Bloglovinissa ja Feedlyn kautta. Blogilista lopettaa toimintansa tämän kuun lopussa, joten sitä kautta blogiani seuraavien kannattaa siirtyä joko edellämainittuihin palveluihin taikka Facebook-seuraajaksi. Tässä kohtaa olisi myös aika kiittää teitä lukijoita, että teette bloggaamisesta erityisen kivaa ja jätätte minulle kommentteja! Ne lämmittävät mieltä ja minusta on ihanaa, jos tekstini antavat aihetta ajatuksiin tai synnyttävät muutenkin keskustelua! Vuorovaikutus on bloggaamisen suola!


Buff trail tourin hienot buffit (lähde)


Huomenna juostaan Buff trail tour Finlandin ensimmäinen osakilpailu eli Bodom trail, ja olen aika innoissani! Ilmankin on luvattu kirkastuvan ja toivottavasti myös tuulikin tyyntyy, niin ilmassa olisi suuren urheilujuhlan tuntua. Mulle Bodom trail ei ole mikään suuren tavoitteen kisa, ja kun viime vuonnakin juoksin "vain" 12 kilometriä, niin en voi vertailla omaa kuntoani vuoden takaiseen. Aion siis tänä vuonna ensisijaisesti juosta koko matkan eli puolimaratonin. Joskis päätöksen voi tehdä kesken matkan! Polkujuoksuissa on se, että kulloisellakin reitillä on todella suuri merkitys, joten ajat eivät eri tapahtumissa ole vertailukelpoisia. Tosin aika ei minulle tärkeää ole lainkaan, vaan tarkoitus on mennä nauttimaan juoksusta, muista juoksijoista ja luonnosta. On hienoa olla Kimmon kanssa yhdessä lähtöviivalla, joten senkin suhteen tapahtuma on spesiaali. En todella tiedä miten jalat ovat palautuneet 1,5 viikon takaisesta rogainingista, mutta huomenna sen sitten näkee! Kivaa!!

Tsemppiä kaikille kovasti huomiseen juoksuun, jotka ovat tulossa mukaan Bodom trailille!! Tulkaa vetämään hihasta, jos tunnistatte ;)

4 kommenttia:

 1. Jee, onnea Sporttaillaa-facesivulle :) Heti tykkäsin sun sivusta :). Mä en oo tehny omalle blogille Faceen sivua, kun tuntuu, että se on niin pieni blogi, ettei se mitään sivua tartte :)

  Tsemppiä huomiseen. :) Laita viestiä miten meni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Ihanaa, että tykkäät myös Facebookissa :) Mäkin mietin, että oma blogi on niin pieni, mutta tykätköön ken tykkää... itse en tykkää seurata kamalasti facebookissa blogeja, koska haluan välillä pitää rajan muu elämä - liikunta -akselilla. ;) Heh!

   Kiiitos, meni hyvin :) Tarkempaa rapsaa tulossa kyllä! Tsemppiä sulle huomiseen ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hyvin sujui kisa! :) Pikkasen alkoi raskaammalla toisella puoliskolla painaa jaloissa (ja varmaan palautuminenkin vähän kesken rogainingista), mutta sisulla painettiin menemään läpi mudan ja mäkien :D Rapsaa tulossa kyllä!!

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)