torstai 2. huhtikuuta 2015

Lomareissulle!

Mun pitäisi olla nukkumassa. Ei siksi, että mun unirytmi menisi näinä pääsiäispyhinä piloille, vaan siksi, että huomenna herätyskello soittaa huomattavasti aiemmin kuin normaalina arkiaamuna. Me meinaan lähdetään reissuun! Tällä kertaa Barcelona kutsuu. Jihaa! Ei kyllä yhtään harmita lähteä, kun täällä on takatalvea näkynyt tällä viikolla. Barcelonassa kevät on pitkällä jo, jee.


Lähde: www.turismedebarcelona.net/

Tarkoitus olisi viettää ihan tavallista kaupunkilomaa kävellen pitkin katuja, käydä ehkä vähän ostoksilla (ainakin kauppahallissa), katsella nähtävyyksiä ja syödä paikallisia herkkuja mutta myös viettää ihan rentoa aikaa kiireettömästi. Viiden päivän loma todellakin tulee tarpeeseen! Sen verran hektistä elämä on tällä hetkellä ollut, tosin vapaasta tahdosta. Meidän on tarkoitus yhdistää vähän pientä päiväpatikointia reissuumme, sillä Barcelona on ympäröity upeilla vuorilla. Saa nähdä, mitä todella keksimme. Kyllä ne lenkkaritkin mukaan lähtevät, hehe!

Mulle lyhyet lomareissut ovat yleensä aika stressaavia, joten siksi en niitä kovin usein tee. Yleensä tarvitsen paljon aikaa palautumiseen, mutta nyt päätimme kokeilla rentoa lomailua pidennetyn viikonlopun turvin. Toki pääsiäisenä kaikki paikat eivät välttämättä ole auki, mutta meille shoppailu tai muut turistirysät eivät ole se tärkein asia reissussa. On kiva haistella tunnelmaa, nauttia kiireettömyydestä ja olla vain. Uskon, että Barcelonalla on meille paljon tarjottavaa!

Tosi mukavia pääsiäispyhiä kaikille! Nauttikaa ja levätkää, joilla on siihen mahdollisuus! Voitte myös urheilla, kun on kerta pidemmät vapaat sitä varten!

12 kommenttia:

 1. Jee! Barcelona! <3 Pitäkää kivaa ja Ramblalla laukuista kiinni! ;) Ihanaa reissua!! <3

  VastaaPoista
 2. Oi Barcelona! ❤ Ihanaa, elämysrikasta ja rentouttavaa reissua!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa reissua ♡. Kelpais mullekin sen möksän sijaan *pakkailee kurahousuja*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, päätit lähteä möksälle? :) Kiitos, reissu oli ihana! <3

   Poista
 4. Vau, ihanaa! Hyvää matkaa! Barcelona on varmasti upea paikka, kaikki siellä käyneet tuntuu ihastuvan siihen :) Itse en ole siellä vielä käynyt mutta joku päivä vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! Barcelona oli kyllä upea, vaikka sitä niin oli hehkutettukin! Voin kyllä suositella ja matkapostausta on tulossa lähipäivinä :)

   Poista
 5. Oijoi, toivottavasti oli kiva reissu! Upea kaupunki tosiaan :)

  VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)