maanantai 23. helmikuuta 2015

Yhteislenkki ensi lauantaina

Uusi viikko on taas vauhdilla lähtenyt liikkeelle! Olen itse lähdössä juuri hölkkäilemään kevyesti Satsille Balance-tunnille. Ihana maanantai-illan treeni odottaa! Tulin vain nopeasti kutsumaan teidät kaikki mukaan seuraavalle yhteislenkille, joka järjestetään jo tällä viikolla!! Meillä on aina ollut niin kivaa blogilenkeillä, joten nyt kaikki taas mukaan viettämään kivaa aamupäivää lenkin merkeissä!

Blogin yhteislenkki on ensi lauantaina 28.2 klo 9.30 alkaen. Nähdään Solvallan isolla parkkipaikalla Nuuksiontien varrella. Lenkki koostuu kahdesta osasta, joista ensimmäinen osa on n. 10km ja toinen osa on pituudeltaan toiveiden mukainen, mutta niin, että lenkistä tulisi kestoltaan yhteensä noin 2,5 - 3 tuntia. Ensimmäisen lenkin kesto riippuu hyvin paljon polkujen kunnosta ja lumen määrästä, mutta arviolta noin 1,5 tuntia. Mennään rauhallista tahtia, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Otathan mukaasi vähän juomista, mieluiten nastalliset jalkineet (irtonastat on kätevät ja edulliset), vaihtovaatteita paluumatkaa varten ja roppakaupalla hyvää mieltä!! Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita joko ekalle tai molemmille lenkeille!! :)


Ilmoitathan tulostasi mulle sähköpostilla (hanna.taimen(a)gmail.com), jotta voin informoida muutoksista sinua, ja että tiedämme, keitä odotamme paikalla.

Kivaa uutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)