lauantai 29. marraskuuta 2014

Kuvia kesästä

Suvilla oli joku aika sitten blogissaan postaus, jossa hän muisteli seitsemällä kuvalla viime kesää ja niitä huippuhetkiä. Mulla jäi aika paljon bloggailu vähemmälle kesällä, ja varsinkaan muista ihanista hetkistä, kuin liikuntajutuista en kirjoitellut. Onkin tälleen pimeänä marraskuun iltana ihana palata muutaman kuvan turvin viime kesän ihaniin hetkiin.

 

Juhannus ystävien kanssa Savitaipaleella oli maailman rentouttavin <3


Tyttöjen viikonloppu kesäkuussa sisälsi muun muassa brunssin Sandrossa ja Suomenlinnan visiitin.


Aktiiviloma Itävallassa oli yksi loman kohokohtia


Käytiin telttailemassa Pihlajasaaressa


Rentouduttiin lomalla maalla kaikessa rauhassa


Pääsin veneajelulle <3


Käytiin tyttöjen reissulla Tallinnassa

Kesällä tapahtui paljon muutakin ihanaa, jotka eivät näihin kuviin mahtunut. Oli niin ihana palata kuvien kautta noihin hetkiin ja muistoihin. Liikunnan lisäksi elämässä on niin paljon muutakin, joista olen kiitollinen. Ainakin luonto, ystävät, hyvä ruoka ja rauhoittuminen ovat lähellä sydäntä.

Ensi postauksessa palaan taas nykyhetkeen, ja toivottelenkin oikein ihanaa virallista "pikkujouluviikonloppua" kaikille!

Kerro jokin ihana muisto kesästä mulle! ;)

10 kommenttia:

 1. Tänä marraskuisena päivänä näen yhden asian, joka yhdistää kaikkia näitä kuvia. VALO!! Siis miten ihana valo näkyy Sandron brunssikuvassa ja veneilyräpsyssä. Ai että. Ei tuota valon vaikutusta voi oikein mitenkään korvata, ei edes tosi positiivisella ajattelutavalla ;) Kyllä tuli niin hyvä mieli näitä kuvia katsellessa!

  Mulle viime kesän kohokohtia olivat kiipeäminen Saanalle sekä saunominen Kilpisjärven rannalla, kun päälle vyöryi ihan massiivinen ukkoskuuro. Lisäksi oli ihanaa kun oli niin lämmin kesä, että sain uida kaikissa luonnonvesissä, joihin en kovin kylmällä tohdi mennä. Lapsena uin joka kesä tosi paljon Kemijoessa, mutta en ole uskaltautunut sinne enää moneen vuoteen, kun Lapista virtaava vesi on NIIN KYLMÄÄ :D Tänä kesänä jopa Kemijoen vesi oli kuin linnunmaitoa ja pulikoin ja heitin kuperkeikkoja kuin lapsena konsanaan. Se on niin ihanaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö, valo näkyy vaikkei nämä edes olleet kaikkein kirkkaimpia päiviä! :) Nyt alkaa kyllä pimeydestä tulla vähän turnausväsymystä... valoa odotellessa! :)

   Ihan huippuja juttuja sunkin kesässä ollut! Kilpisjärvi <3 Joo, vedess uiminen ja kuperkeikkojen tekeminen tuo kyllä lapsuuden mieleen! Nyt oli kyllä ihanaa kun oli niin lämmintä - jopa takuulla siellä Lapissakin ;)

   Poista
 2. Ihania kesätunnelmia!

  Ihana,rentouttava,kiireetön kesäloma maalla. Paljon joutenoloa ja ajelua laiturilla järvellä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? :)

   Joutenolo luonnon helmassa on parasta, mitä tiedän. <3

   Poista
 3. Pakko yhtyä tuohon, että valoa tässä muistelee suurella lämmöllä, hyvä jos enää muistaa mitä koko asia tarkottaa.

  Mä oon ite ollu koko elämäni partiossa, mutta opiskeluaikana homma on ollu tauolla. Viime kesänä repäsin ja lähdin viiden vuoden tauon jälkeen viikon leirille, onneks, koska kyllä siitä hyvät muistot jäi. Ihan jännitti miten sitä pärjää ilman suoristusrautaa, mutta hyvin meni ilman sitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä - valoa on ikävä! <3!

   Oij, huippua että menit leirille. Oli varmasti upea kokemus taas vuosien jälkeen! :)

   Poista
 4. Ihania kesäkuvia! Parhaimmat kesämuistot on ehdottomasti mökiltä, jossa vietämme lähes kaiken vapaa-ajan kesäisin. <3
  Ikävä aurinkoa ja tuota valoa! Onneksi kohta päivät alkaa jo pian pidentyä. Haaveilen täällä myös niistä alkukevään aurinkoisista päivistä ja valkoisista hangista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijj, mökillä varmasti on hyvä olla! Missäpäin teille on mökki? :)

   Niimpä, ikävä aurinkoa!!! Ei voi mitään, vaikka kuinka yrittäisi olla positiivinen! :) Onneksi tosiaan päästiin joulukuuhun, ihanaa! Mäkin toivon niin lunta ja keväthankia... aaa! :)

   Poista
 5. Ihania kesäkuvia ja ihana rusketus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, ihania muistoja noissa kuvissa! Ja kiitos, tulihan sitä väriä vähäsen, ainakin näin talvella on sitä mieltä ku nyt iho on kuin kalkkilaivan kapteenilla :D

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)