torstai 6. maaliskuuta 2014

Mitä jäbä duunaa?

Heippa! Nopea päivitys vain, että jos joku ei vielä tiedä, niin viikonloppuna on nämä Suomen suurimmat liikunnan messut, eli Go Expo Helsingin messukeskuksessa. Vaikka olinkin viime vuonna pettynyt tarjontaan, aion silti mennä messuille huomenna käymään iltapäivällä. Siellä on kuitenkin monta osastoa, jotka kiinnostavat, kuten kunto, retkeily, fillari, pallopelit ja kamerajututkin. Eniten ehkä odotan Triathlon -lajiesittelyä sporttilavalla. Se on klo 16 huomenna, mutta myös muina päivinä. Ohjelman nimi on Triathlon – Voita itsesi! Mitä suosikkilaji vaatii?

Lähde: http://www.messukeskus.com/Sites3/GoExpo2014/Sivut/default.aspx

Ensi viikolla Pirkkolassa puolestaan on triathlonin varustemyynti, jonne aion suunnata. Yritän katsoa, josko pääsisi ensimmäisiä märkäpukuja kokeilemaan. Märkkärin hankinta kun on nyt edessä, koska kesäkuussa vesi on niin kylmää, etten tiedä, tarkenenko muuten vedessä. Ja sitä riskiä en aio ottaa, vaan yritän löytää mahdollisimman edullisesti kohtuullisen märkäpuvun. Jos jollain on hyviä merkkisuosituksia aloittelijoille, otan vastaan. Tiedän kyllä, että tärkeintä on, että sen koko on oikea. Ja siksi en lähdekään tilaamaan pukua suinpäin internetistä, vaan tahdon kokeilla. Mistä kaikkialla Helsingissä tai Turussa pääsisi kokeilemaan pukua?

Tänään olin uimassa, ja nyt on uinnin jälkeinen väsymys päällä. Uimahalleilla on tapana saada väsymystila aikaan, oletteko huomanneet? Uinti meni tänään taas eteenpäin. Voi jee. Pyrin keskittymään pieniin asioihin, jotka itse koen hyväksi, ja niitä noudattaen sain tehtyä rennon ja hyvän uinnin. Käsivetoja ei tarvinnut ottaa niin tiheästi, kun pyrin keskittymään pitkään ja tehokkaaseen käsivetoon. Se toimi. Kyllä musta vielä uimari tulee! :)

Harkitsen nyt, että menisin avovesiuintikurssille, joka kestää kahden treenin verran. Ainoa vain, että treenipäivät olisivat viikkoa ja puolta viikkoa ennen mun tirathlonia.... haittaakohan tämä, että tuo olisi niin myöhään? Lähinnä tahtoisin saada ammattilaisten vinkkejä tekniikkaan, avovesiuinnin perusteisiin ja triathlonin uinti-pyörä -vaihto-osuuteen.. ihan vain rauhoittaakseen mua. Heh.

Onko joku tulossa huomenna messuilemaan? Vai menettekö vasta viikonloppuna? 

8 kommenttia:

 1. Pliis jakakaa messujen antia täälläkin, ketkä meette! Tahtoisin niin iteki,mutta on vähän turhan pitkä matka :)

  Vitsit Mua kiinnostais myös retkeily.. Vuorien valloitus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin yrittää jakaa messujen antia, jos jotain kiinnostavaa löytyy! :) Toi on yks hyvä puoli täällä Helsingissä asumisessa, kun tapahtuu niin paljon kaikkea. Mut muuten kyllä mieluusti asuisin jossain rauhallisemmassa paikassa ;)

   Joo, odotan vähän sitä retkeilypuolta, että onko siellä jotain uusia tuulia! Sä oot kyl sellainen vuorten kuningatar <3

   Poista
 2. Mä oon menossa lauantaina messuille! retkeily, pyöräily ja nuo kuntoilujutut kiinnostavat eniten. Viime vuonnakin kävin ja ihan kivaa oli, vaikka mäkin olin tarjontaan vähän pettynyt...

  Kiva kun uintisi menee eteenpäin, mäkin toivon joskus oppivani uimaan kunnolla niin menisi täälläkin ne triathlonhaaveet eteenpäin...;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, silti tulee aina mentyä, vaikka olikin edelliseen pettynyt! Mut nyt taas ohjelma ja pisteet vaikuttaa kyl mielenkiintoisilta! :)

   Hei Sanna, uimaan vaan! Sitä oppii vaan uimalla, uimalla ja uimalla! Olis huippua, jos susta tulis mun triathlon-kaveri ;) Mua pelottaa eniten pyöräily. Ei voi mitään.

   Poista
 3. Nuo messut ois olleet kivat, mutta oli pakko missata ne :( Ois kiinnostanut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. :( Tosin, et sä nyt niin paljon missannut!! :)

   Poista
 4. Mulla oikeasti iskee uinnin jälkeen aina ihan hullu väsymys :') Voisin nukahtaa siihen paikkaan vaan! Uimahalleilla on ollut muhun ihan lapsesta asti tollainen vaikutus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joojoo, sama juttu! Uinti on aina ollut sellainen väsymyksen aiheuttaja, varsinkin hallissa! :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)