maanantai 23. joulukuuta 2013

Urheillen joulun viettoon

Hei, kiitos kaikille teille tuhannesti kauniista sanoistanne ja tsempeistä viime postauksen kommenttiboksissa! Vastaan niihin ajan kanssa tuossa joulun pyhinä, tai niiden jälkeen! Tahdon vain sanoa, että lämmitti oikein paljon mieltä, että ootte noin mukana mun blogissani! Te lukijat ootte ihan huippuja! Kiitos! Elämä tosiaan tuo muutoksia tullessaan, mutta nyt on aika olla murehtimatta niistä, ja nauttia lomasta, ja perheestä ja ystävistäkin. Sekä liikunnasta, tietty ;)

Eilen illalla ajeltiin Kimmon kanssa tänne Turkuun päin joulun viettoon. Tänään saatiinkin heräillä täällä vapaapäivään, ja olimmekin laittaneet kellot herättämään kohtuulliseen aikaan, jotta pääsemme aamupäivästä kiinni liikuntaan. Olimme suunnitelleet menevämme Turun impivaaran uimahalliin, joka remontoitiin tässä jokunen vuosi  (?) sitten, ja on ehdottomasti Turun hienoin ja suurin uimahalli. Sinne siis lähdimme aamupalan jälkeen, jotta päästiin katsomaan millaisesta hallista oli kyse.Ja olihan toi "Imppari" nyt ihan huippu uimahalli! Siellä oli 50m allas, ja lisäksi myös 25m allas ja lukuisia muita altaita. Tilaa siis oli! Mä halusin tietysti uimaan 50 metrin altaaseen, kun oli mahdollisuus, kun yleensä uin lyhyemmissä altaissa! Meillä oli lähes koko ajan Kimmon kanssa oma rata, ja se jos mikä oli huippua! Ei tarvinnut ruuhkassa välittää muista uimareista, vaan sai ihan itse keskittyä omaan uintiin ja tekemiseen. 50 metrin altaassa oli mun mielestä tosi kiva uida, kun en osaa ylipäätään tehdä hienoja käännöksiä päissä. Toki oli vähän raskaampaa uida, kun taukoja käännöksiä ei tullut niin usein. Uinti kulki ihan ok, mutta on paremminkin kulkenut. Mulla on potkuissa vähän ongelmia, ja oonkin miettinyt, että pitäskö johonkin tekniikkakurssille mennä. Onko joku ollut? Onko hyötyä? :)Uinnin jälkeen oli nälkä!! Iskä oli onneksi tehnyt jääkaappiin kalakeittoa meille, ja se kyllä maistui uinnin jälkeen! Nams!! Iltapäivästä sain aikataulut järkättyä niin kuntoon, että ehdin SATSille testaamaan uuden Balance. SATSilla on nyt reilu viikon niin, että saa treenata ihan missä vaan keskuksessa, ja se on kiva juttu reissaajia ajatellen. Hyödynsin heti tuon edun, ja varasin Balancen täksi päiväksi. Olin odottanut uutta ohjelmaa kuin kuuta nousevaa, koska musiikit vaikutti niin hyviltä. Ja ne olikin! Valitettavasti muuten ohjelmasta jäi vähän valju kuva, mutta en sitten tiedä, johtuiko siitä, että ei ollut tuttu ohjaaja, ja en ihan päässyt sisälle hänen ohjaukseensa. Alkulämmittely oli kyllä hyvä, samoin jalkojen voima oli tosi tiukka! Ja ja... keskivartalo oli myös melko tiukka, ainakin rankempi kuin edellisessä ohjelmassa. Mut oli kyllä ihan paras joululahja, että pääsi aatonaattona uutta ohjelmaa veivaamaan! Ehdin muuten jopa ennen Balancea venyttelemään puolisen tuntia - sekin teki hyvää!Jumppailujen ja rehkimisten jälkeen olikin aika siirtyä muihin rentoutumiskeinoihin. Kävimme ystäväpariskunnan kanssa Rento-baarissa glögeillä. Oli ihana nähdä vielä ystäviäkin ennen perhejouluihin siirtymistä! Sitten kävimme pappani luona kahvilla, jossa herkuteltiin pappan tekemää todella maittavaa taatelikakkua! Nams!

Nyt siirrymme Kimmon kanssa joulusaunaan ja nukkumaan, ja sitten saakin heräillä jouluaaton huumaan!

Ihanaa joulua kaikille teille! Nauttikaa ja relatkaa!! :)
10 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen päivä! :) Hyvää joulua Hanna! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Karkki! Joulu oli ihana, kuten tämä aatonaattokin :)

   Poista
 2. Hyvää joulua myös teille! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan tunnelmallisia nuo kaksi viimeistä kuvaa :) ihanaa joulua toveri <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, ihanaa että tunnelma välittyi! Kiitos, samoin <3

   Poista
 4. Ihanaa joulua, Hanna! Upea tuo Turku-kuva :).

  VastaaPoista
 5. Voi miten kiva joulunalus-tunnelmapostaus :) ja niin reippaita olette liikkumisten suhteen! Täällä on liikuttu vähän puolitehoilla, mutta liikuttu silti, mikä on ihanaa poikkeusta edeltäviin vuosiin :) kivaa joulun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, Tiina! Heh, oli melko reipas päivä maanantaina, mutta uskon, että mun lomapäivät ensi viikollakin voivat olla aika tuollaisia ;) Saa nähdä! Pääasia, että liikkuu jotenkin, Tiinaseni! :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)