maanantai 2. joulukuuta 2013

Hengissä ollaan!

Heippa! Mun on vaan pakko tän kiireen ja sekamelskan keskeltä tulla sanomaan heipat! Meillä on siis muutto menossa. Käytännössä koko viikonloppu pakattiin, kannettiin ja purettiin. Kiitoksena tänään tehtiin loppusiivous vanhaan vuokra-asuntoon ja nyt saadaan kaikessa rauhassa laittaa omaa, ihanaa kotia kuntoon :)

Lauantaina käytiin Kimmon kanssa hermolenkillä mutta sen jälkeen liikunnat on olleet hyötypainotteisia. Mä oon henkisesti ja fyysisesti aivan väsynyt tänään. Koko keho lähes tärisee. Silti olen äärimmäisen onnellinen.

Nyt kaivan voimaa saunanpesuun ja sitten päästään rentoutumaan löylyihin. Ihanaa! Ehkä huomenna liikunnan pariin... ehkä ;)

16 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin <3 ja ihanaa arjen luksusta teillä siellä ainakin kuvan perusteella! Pienillä asioilla on usein suuri merkitys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen <3 Heh jep.. mietittiin, että koska on hyvä syy avata tuo lahjasamppanja, ja eiköhän se tuo eka ilta uudessa asunnossa ollut.. ;)

   Poista
 2. Muutto itsessään ei tosissaan ole mukavaa puuhaa, mutta lopputulos sitten sitäkin kivempaa! Onnea vielä uudesta, omasta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tosiaan ole, ei. Ja vieläkin on kesken kaik, mut pikkuhiljaa! ;) Ja kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Varmasti ihanaa viettää joulu uudessa kodissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) On kyllä, vielä kun tavarat sais paikoilleen! Mut pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Vaikka itse joulu ollaan varmaan muualla.. mutta onhan siinä tunnelmallisia pyhiä, joita vietetään myös kotona! :)

   Poista
  2. No jep. Onhan siinä aikamoinen homma, mutta kuten sanoit pikkuhiljaa. Ja kynttilänvalossahan kaikki näyttää täydelliseltä...;)

   Poista
 4. Onnea niiiin paljon uuteen kotiin! :))

  Ja jestas miten kivan näköinen keittiö ainakin noin pienen vilauksen perusteella - vaadin ehdottomasti lisää keittiökuvia! ;) Itsellä kun keittiö taitaa olla sattuneesta syystä se kodin tärkein huone, niin siksi on ihanaa nähdä muidenkin keittiöitä, varsinkin silloin jos ne ovat toimivia ja muutenkin kivan näköisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos paljon :))

   Juu, keittiö on tuossa asunnossa aivan ihana ja melko uusi, joten innolla odotan kokkailuja siellä :) Voin ottaa kuvaa, kun olemme saaneet sekamelskan pois ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)