torstai 28. marraskuuta 2013

Spinning! Spinning!

Menin tänään SATSille mukanani klossikengät ja lenkkarit. Olin jonosijalla 1 tuohon spinningiin, mutta toivoin kovasti, että sinne pääsisin. Varalla oli lenkkarit, että juoksisin sitten juoksumatolla treenin, jos en spinning-tunnille mahtuisi. Olin väsynyt ja naatti, vaikka keho ja mieli kaipasivatkin treeniä. En olisi ollenkaan jaksanut keksiä juoksumatolle tarpeeksi virikettä tai saatika pinnistää hyvää treeniä yksin. Ihme tapahtui, ja minulle vapautui pyörä spinning-salista, ja suuntasin ohjatun treenin pariin. Sain tehtyä hyvän treenin! Mutta miksi?

Lähde: sats.fi

Koska...

 • Musiikki pauhasi, levy oli sopivan hyvä ja tunnelma katossa
 • Ohjaaja oli miellyttävä ja huusi tärkeimmillä hetkillä kannustushuutoja, kuten "Kovempaa! Enemmän! Nopeammin! Puskekaa!" ja mehän puskettiin...
 • Naapuripyörän vanha ukko pyöritti polkimia hirveään vauhtiin, ja enhän millään voinut jäädä kakkoseksi
 • Muutenkin hikisistä kannsatreenaajista sai kovasti tsemppiä omaan tekemiseen
 • Treeni on hyvin ohjattu ja suunniteltu, eikä omaa ajatustyötä tarvita. Jalkojen ja vastusruuvin täytyy vain totella ohjaajan käskyjä, ja hyvä treeni syntyy kuin itsestään
 • Sain eilisestä salitreenistä vähän jumiset jalkani rullaamaan kivasti alkulämmittelyn aikana, joten nekään eivät estäneet hyvää treeniä
 • Tunnin jälkeen olo oli euforinen, paita hiestä märkä ja naama punaisena!

On tuo spinning hieno laji! Menkää, jos tahdotte kovan ja hyvän treenin, mutta ette tahdo tehdä sitä itsenäisesti, tai yksin. Spinningissä et ole koskaan yksin. Huipputreeni!!

Millainen oli sinun tämän päivän huipputreeni?

Lähde:weheartit.com

Huomenna on firman pikkujoulut, jotka mua ei kovin tällä hetkellä nappaa. No, villisti en voisi muutenkaan ottaa, koska viikonloppu menee muutoin kovasti muuttokahinoissa, kun sunnuntaina saadaan uuden asunnon avaimet, superjeee! Eiköhän se porrasjuoksu ja laatikoiden kantaminen mene hyvin sunnuntaipäivän treenistä? ;)

4 kommenttia:

 1. oi, spinning on kyllä hyvä treeni. ajattelin itsekin alottaa taas siellä käymisen pitkästä aikaa :)

  tämän päivän huipputreeni oli zumba toning, josta en aluksi välittänyt, mutta muutaman kerran jälkeen oppi löytämään ne lihakset sielläkin ja nykyään saa kunnon tehot irti, kivaa vaihtelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! Spinning on ihanaa! Tehokasta ja yksinkertaista! :)

   Siistiä, että oon oppinut löytää tehoja zumbastakin! Monipuolisuus tosiaan on valttia! ;)

   Poista
 2. Mä olin ekaa kertaa spinningissä liikuntapäivänä. Nykyisellä salillani ei sitä mahdollisuutta ole, mutta joulun jälkeen on suunnitelmissa ehkä vaihtaa salia niin sitten pääsisi spinnailemaankin! Tykkäsin rankasta tunnista tosi paljon, oli ihan paras fiilis raahautua ulos sieltä salista läpimärkänä hiestä ja kaikkensa antaneena ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettei nykyisellä salillasi ole spinningiä! mun mielestä se on ehottomasti paras ryhmäliikuntamuoto, joskin ohjaajalla ja musiikilla on suuri merkitys tässä! Jep jep, spinningin jälkeen hiki valuu ja naama punottaa, mutta mieli on korkealla ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)