torstai 26. syyskuuta 2013

Täydellinen BodyBalance 62?

Synninpäästö! Kävin eilen balancessa! Ja tein lyhyen salitreenin käsille sitä ennen! Ja kävelin salille ja takas, ainakin 3km yhteensä! Huh, helpotti. Positiiviset uutiset ekaks... balance oli aiva huippu ja nilkka kesti hyvin, jes! Negatiiviset uutiset onkin sitten, että tänään nilkka on ilmoitellut itsestään! :/ Eli taisi sitten kuitenkin rasittua eilisestä sen verran, että meni ehkä piirun huonompaan suuntaan. Kyllä jalalla voi silti hyvin astua, mutta tietyissä asennoissa ja painamalla nilkkaluun päältä tuntuu kipua. Höh. No, ehkä ihan hyvä, että tänään ja huomenna mulla on ohjelmaa, etten edes ehtisi liikunnan pariin. Näiden piti olla mun lepoa puolikasta varten. Mutta ei voi mitään.


Mutta siihen balanceen... pääsin nyt ensimmäistä kertaa testaamaan uuden ohjelman, eli numeron 62. Ja hei, mä vakuutuin. En tiedä, oliko ohjelma lopulta niin kiva vai oliko kivempaa se, että mun jalat eivät olleet valmiiksi kipeät ja sen seurauksena ainakin jalkojen voima -kappale meni ihan superhyvin ja pääsin soturiasennoissa tosi alas! Myös oli mielekästä tehdä takajalkojen avauksia, kun kroppa oli enemmän auki, kuin yleensä. Mutta kaiken kaikkiaan mulle jäi superpositiivinen olo tästä uudesta ohjelmasta, ja myöskin meidän uudesta ohjaajasta, joka tulee jatkamaan tätä keskiviikon balancea. Hän on fysioterapeutti, niin voi sitten tuntien jälkeen kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Mut hei, se thai chi -alkulömpö! Wohooou, pitkästä aikaa ihan huippu alkulämmittely! Biisihän on ihan lemppareita ja tykkäsin tästä liikkuvasta alkulämmöstä. Jotenkin tosi erillainen, kuin yleensä. Siinä oli hetken aluksi miettimistä, että hei, miten nää askeleet meneekään. Kyllä, askeleet.. balancen alkulämmittelyssä. Tykkäsin! Aurinkotervehdykset oli taas tutut, ihan kiva lisäys se vartalonkierto. Jalkojen voima oli taas tiukka ja kiva, tulee kyllä aiheuttamaan tutinaa myöhemmin. Nyt tein niin innolla tätä biisiä, koska tuntui, että pääsin helposti hyvin alas näissä asennoissa.

Tasapaino oli kyllä just niin Bondmainen, kuin Freya sitä kuvailikin omassa blogissaan. Taustalla soi bondista tuttu Skyfall-biisi, ja liikkeet oli hyvin mystisiä, kieroja ja tumman sävyisiä. Itse ainakin pääsin hyvin bond-teemaan, ja lopun tähtääminen kruunasi kaiken. Alkoi hymyilyttämään. Ihanaa! Lonkan avauksessa liikkeet oli puolestaan taas simppeleitä, joten tykkäsin. Tää on mulle ehkä balancen tärkein kappale, koska mulla on jalat aina ihan tukossa lonkankoukistajista. Taitaa olla juoksijoiden ongelmakohta.

Lähde: sats.fi

Keskivartalon kappaleet oli taas hyvää tykitystä. Vatsabiisi oli tiukka, vaikkei siinä ollut sekuntiakaan lankkua!! Ihanaaaaa! Vaikka lankku onkin tiukka ja varma kova treeni, niin silti oon nyt innoissani, että voin saada mun vatsalihakset kipeeksi ilman lankkua. Selkäbiisi oli muuten yllättävän tiukka mun mielestä. Tiukempi ehkä, kuin normaalisti. Loppupään kappaleista mulla ei oo erityistä sanottavaa, sillä musiikit ja liikkeet oli kaikki hyviä. Mä rakastan balancen loppupään kappaleita, kun tietää tehneensä rankimmat työosuudet, ja sitten saa vaan antaa kehon nauttia kiertoliikkeistä ja jalkojen venytyksistä. Loppurentoutus kruunaa koko paketin... heh, jos naapurisalin combatin jumputus ei kuuluis niin hyvin läpi balance-saliin. Heh.

Kaikenkaikkiaan ihan nappi ohjelma. Täys kymppi mun mielestä! Musiikit oli ihania, tunnelma oli ihana... ihana balance! Tulee säilymään mun ohjelmassa kyllä taas läpi syksyn! Jos ette oo käynyt kokeilemassa, niin antakaa mahdollisuus. Arjen kiireiden keskellä tekee hyvää antaa tunniksi viikossa kehon pysähtyä ja nauttia sitä huoltavista liikkeistä. Antaa liikkeiden helliä kehoa, niin se kiittää sinua jatkossa!

Oletteko te päässeet kokeilemaan uutta balancea? Oletteko yhtä huumassa kuin minä?

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle! Pitää kyllä käydä tuo uusi balance testaamassa :) Ja ihanaa ettei lankkua ole ollenkaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä! Tää oli pitkästä aikaa paars ohjelma, ainakin siltä tuntui :)

   Poista
 2. Häh, ei lankkua?! No ehkä mä selviän ilmankin, vaikka siitä niin tykkäänkin. :) Ite oon menossa ens viikolla taas pitkästä aikaa Balanceen. Kiva oli lukea tää sun kuvaus! Tietää sitten vähän, mitä odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei lankkua!!! Heh, sä oot varmaan ainoa ihminen maan päällä, joka siitä tykkää! Tai kyl mäkin siitä perusversiosta tykkään, mutta balancessa on aina niitä ihme variaatioita, jotka on aika nou nou... xD

   Ihanaa balanceen paluuta! :)

   Poista
 3. Ihanalta kuulostaa tuo ohjelma. No okei, rehellisyyden nimissä pelottaa se askeleet-kohta, mutta haluan kyllä ehdottomasti mennä tuota tuntia testaamaan. Ehkäpä jo viikonloppuna pääsisin, kunhan tämä tyhmä flunssa lopullisesti kaikkoaa.

  Mahtavaa, jos musiikkina on Skyfall-biisi, se on niin hyvä ja ne Bond-vibat, aah...:) Kyllä siinä jaksaa mitä vain, jos vähän miettii Daniel Craigia. Ja minusta on ainakin kiva, jos vatsalihasosiossa tehdään muutakin kuin lankkua, sillä se lankku on vähän tylsä ja sitä kun on niin helppo tehdä itsekin. Mieluummin teen siis ohjatulla tunnilla jotain erilaista vatsalihasliikettä, mitä ei välttämättä tulisi niin itse tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ne askeleet oppii nopeasti, usko pois! :) Se on ihana se alku! Ja tulee oikeesti kehoon sellainen kiva lämpö!

   Heh, aivan... pysyy keskittyneenä kun miettii Bondia :D Mut se on kyl ihana tunnelmaltaan toi tasapaino, ja se loppu kruunaa kaiken... näät sitten ;)

   Höh, työnnä flunssa sivuun!! :)

   Poista
 4. Myyty! Tämän tekstin perusteella kyllä ehdottomasti haluan Balanceen ja pian. En ole käynytkään kuin pari kertaa aiemmin, mutta kuulostaa todella ihanalta ja hyvää tekevältä, niin mielelle kuin kropallekin. Ja oon tosi iloinen, että pystyt nilkka-takaiskusta huolimatta löytämään asioista positiivisia puolia, kuten juuri vaikka onnistuneet soturit. Sellainen asenne on rikkaus, ja kantaa pitkälle elämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivottavasti mun hehkutus ei luo liian korkeaa odotusarvoa tälle tunnille, sillä onhan tää "vaan" balance, vaikkakin erinomainen sellainen!

   Kiitos paljon sanoistasi! Oon yrittänyt aikuistua näissä asioissa, ja vastoinkäymiset on osa elämää.Vaikka se harmittaakin ettei jalka ole toivotussa kunnossa, niin silti on elämässä pahempiakin asioita ja yritän löytää omista murheista jotain hyvääkin! Eli nyt ne soturit ;)

   Mut hei, olisko ens viikolla balance? Esim yhteinen sali + balance tai pelkkä balance? :) Viestitellään!

   Poista
 5. Kyllä, huumassa ollaan! Ihan huippu toi uusi ohjelma ja olin myöskin niiiin iloisesti yllättynyt, että kerrankin joku Les Mills -ohjelma, jossa ei tehdä lankkua :D Ihanaa vaihtelua (vaikka se tehokas liike onkin)! Musiikit iski muhun ihan täysillä, kuten omassakin postauksessani kirjoitin. Tuolla tulee varmasti käytyä ahkerasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuuu, huumailutoveri ;) Munkin mielestä toi ohjelma on ihan huikea, ja hei, kiva että on les mills ohjelma, jossa ei oo lankkua.. mulla ei oo tältä vuodelta kauheesti vertailupohjaa kuin toisiin balance-ohjelmiin, koska en oo ku kerran käyny combatissa, enkä kertakaaan muissa tänä vuonna! :D

   Jep jep, kerran viikossa tulee kyllä jatkossakin käytyä! :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)