maanantai 9. syyskuuta 2013

Irtiotto arjesta

Niinkuin jo viime postauksessa vihjailin, vietettiin jo pitkään odotettu viikonloppu ystäväporukalla Saimaan rannalla vuokramökillä. Varattiin mökki jo kesällä, mutta ensimmäinen vapaa viikonloppu oli tämä syyskuun eka viikonloppu.. mutta eipä se hirveästi haitannut, sillä näin syksyllä tällaista irtiottoa arvostaa ehkä vielä vähän enemmän. Etenkin kun ilmat olivat aivan kuin kesäkuussa!

Tällaisia viikonloppuja, kun ei ole mitään tekemistä, arvostaa kyllä aivan mahtavalla tavalla. Kuinka hienoa on innostua hypyistä järveen niinkuin joskus lapsena tai laittaa saunaan valkea kaks kertaa päivässä, soudella upeissa maisemissa tai syödä brunssia laiturilla auringon helliessä ihojamme! Ja mikä parasta - seura oli aivan napakymppi! Matkassa oli kolme pariskuntaa, hyviä ystäviä kaikki, eli juuri sopiva porukka tuonne mökille! Nyt kyllä jaksaa taas pitkälle syksyyn, ennen kuin täytyy keksiä jotain vastaavaa!

Luulen, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa....


Oli myös ihanaa antaa kropalle melkein kolmen päivän lepo. Ihan kolmessa päivässä en pitäytynyt, sillä sunnuntai-iltana reilun kolmen tunnin autossa istumisen jälkeen alkoi tehdä mieli lenkille, kun olokin oli aika vetelä. Tehtiin sitten Kimmon kanssa vajaa tunnin lenkki jo illan hämärtyessä, mutta silti tarkeni t-paidalla. Upea syksy kyllä! Lenkki kulki molemmilla hyvin ja oli oikein mukavaa ja ennen kaikkea mieli vetreni sopivasti, joten oli hyvä aloittaa uusi viikko unien jälkeen!

Vietättekö te mökkiviikonloppuja aina oman perheen kesken vai joskus myös ystävien kanssa? Oliko teidän viikonloppu yhtä rentouttava, kuin minun?! Toivottavasti!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Älä ole kade! ;) Tää oli mun "kesän" eka mökkireissu! Oli ihanaa, vieläkin ihan huumassa!!

   Poista
 2. Täälläkin yksi positiivisella tavalla kateellinen - ihanan näköinen mökkiviikonloppu! Ehditte nauttimaan kesän viimeisistä kunnon aurinkokeleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että positiivisesti kateellinen! :) Saatiin kyllä maailman paras sää, joka syyskuulle voi vain osua! ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)