sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Mistä on hyvä viikonloppu tehty?

Hyvään viikonloppuun kuuluu niin lepoa, liikuntaa, hyvää ruokaa ja juomaa ja parasta seuraa.

Perjantaina mulla oli vuorossa lepopäivä kolmen päivän melonnan ja pyöräilyn sekä torstaisen juoksun ja balancen jälkeen! Tarkoitus oli ensin lähteä kunnon retkelle yöksi, mutta päädyttiin kuitenkin menemään vain iltavisiitille Nuuksioon, jossa ohjelmassa oli uintia, auringosta nauttimista laiturilla ja grillailua yleisellä grillipisteellä. Aivan ihana tapa viettää perjantai-iltaa kaupungin vilskeestä poissa!






Kotona mentiin nukkumaan, ja nukuttiinkin pitkät ja hyvät yöunet. Lauantaina herättiin auringonpaisteeseen ja nautittiin ihanaa aamupalaa parvekkeella. Sen jälkeen lähdettiinkin lenkille. Tehtiin tällä kertaa niin, että ajettiin auto eräälle rauhalliselle rannalle, ja sitten mentiin lenkki sieltä. Vajaa 13 kilsan lenkin jälkeen oli ihan älyttömän ihana vaan hypätä mereen suoraan hikisenä. Ah, se on elämää se! <3 Illalla syötiin grilliherkkuja partsilla, juotiin pari lasia punkkua ja katottiin leffaa. Aikast ihana lauantai.





 Tänään heräsiin jotenkin päänsärkyyn. Ja ei, se ei liittynyt kahteen lasilliseen viiinä, vaan uskon sen johtuvan siitä, että mun korvat on ollut vähän huonona uintien ansiosta. Päätin sitten suunnata lenkkipolulle, jos päänsärky karkottuis siellä. En muista, koska olisin viimeksi juossut aamulenkkiä tyhjällä mahalla, mutta tänään sen tein. Ja lähti muuten päänsärky. Ja tuli nälkä, jee! Hyvä aamulenkki oli, ja tein sen vk-lenkkinä, vajaa 40 minuuttia tuli juostua. Aikast hyvä tapa aloittaa aamu ;)


Lenkin jälkeen syötiin ihanaa aamupalaa parvekkeella vähän brunssityyliin. Päivällä käytiin kävelyllä, pelattiin Skibboa, tehtiin pizzaa ja mentiin ystäväpariskunnan kanssa terassille yksille. Terassilta suunnattiin leffaan katsomaan Sofia Coppolan the Bling Ring. Aika hyvä päätös viikonlopulle.

Mun viikonloppu oli tosiaan annos rauhoittumista, rentoutumista ja fiilistelyä. Siinä luonto, ruoka, liikunta ja seura on pääosassa, sekä tietysti pitkät yöunet.

Onko teidän viikonloppu ollut yhtä onnistunut? :)

4 kommenttia:

 1. Ihana kesäpostaus :) Mä taidan olla jo ihan lomalla, kun ihmettelin tuossa lopussa olevaa kysymystä hetken... että siis mikä viikonloppu?? :D Päivät menneet sekaisin jo viikossa. Ehkä myös siksi, että olen ollut viikonlopun kuumeessa. Tunnollinen työntekijä sairastaa viikonloppuna, lomallakin.

  Tuo juoksu + uintiyhdistelmä kuulostaa taivaalliselta! Onko teillä uikkarit valmiiksi siellä juoksuvaatteiden alla,vai käyttekö jossain vaihtamassa lenkin jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihana Tiinuska! <3 Oikein, että on lomalla päivät sekaisin! Mullakin on vielä yksi "normaali" viikonloppu, ja sit sen jälkeen mullakin saa mennä päivät sekaisin. :D

   Mut harmi, kun oot ollut kipeänä. :S Yhh.. toivottavasti tauti alkaa olla selätetty ja pääset nauttimaan kunnolla näistä upeista kesäpäivistä! :)

   Juu, uikkarit alla.. tai mulla oli urheiluliivit ja uikkien alaosa, ja sillä sit hyppäsin mereen :D Ihana raikas pulahdus juoksun jälkeen ;)

   Poista
 2. Voi jestas miten ihanan kesäinen viikonloppu sulla on ollut, täynnä kaikkea tohinaa mutta kuitenkin varmasti samalla rentoutumista :) Ja mä niin tykkään sun ruokakuvista, namii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Whii, viikonloppu oli kaikin puolin onnistunut, ja parasta oli, kun suunnitelmia etukäteen ei oltu tehty :)

   Hih, kiva että ruokakuvat ovat mieluisia, pitääkin ottaa niitä jatkossakin lisää ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)