lauantai 1. kesäkuuta 2013

FINISHER!


Jee, olen Stockholm marathon finisher!! Uusi maratonenkka kirjoitetaan nyt 4.19.00! Olen todella onnellinen, vaikkei aika parantunutkaan "kuin" reilulla kolmella minuutilla! Mutta silti, maraton ei ole mikään itsestäänselvyys ainakaan minulle, joten maalinpääsy ja varsinkin jokakertainen enkan parannus on aika jees! :) Ja juoksu kulki aika omalla tasollani!

Tarkempaa raporttia tulossa huomenillalla Suomesta! Nyt nautitaan illallista täällä! Btw, maratonin toinen puolisko juostiin kaatosateessa. Eipä siinä mitään, mutta juoksun jälkeen ei ollut kauhean kiva etsiä omaisia siellä litimärkänä ja (jälleen) huulet sinisenä! Silti en vaihtais tätä fiilistä mihinkään!! ONNELLINEN!!!!

Ps. Kiitos kaikille tsemppauksista, huikeeta kun ootte ollut mukana tässä jutussa!!

Pps. Tukholman maraton on tosi hienosti järkätty!! Ja hei, kaikki maaliintulijat saivat oluen, kuinka siistii!;)

34 kommenttia:

 1. JEEEEE, HYVÄ HANNA!! <3

  Huh, melkoisen urakan oot tehnyt ja voit olla ylpee itestäsi! Ja vielä enkat vetäisit, huimaa! :)

  Nauti nyt olostasi ja illasta siellä, oot kaiken huippufiiliksen kyllä ansainnut ja kovaa duunia oot tehny alle. Kisaraporttia odotellaan, kunhan tuut sit Itämeren tälle puolelle. Mukavaa loppureissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS FREYA! <3 Ihan huippua kannustusta oon saanut! Jee! :)

   Poista
 2. Loistavaa! Onnittelut uudesta ennätyksestä, mietinkin tänään millainen keli siellä Tukholmassa on. Aika hurja siis, ja silti painelit menemään noin hyvää vauhtia. Nautinnollista maratonin jälkeistä iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Sade ei haitannut juoksun aikana, mutta juoksun jälkeen tuli äkkiä vilu :/ Mut ihana fiilis silti! :)

   Poista
 3. Paljon onnea, hieno suoritus! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Onnea uudesta enkasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos! Enkka ja hyvä juoksu lämmittää mieltä!!

   Poista
 5. Wow. Mahtavuutta! Onnea myös tästä suunasta.

  VastaaPoista
 6. Vau, mahtava aika! Onnea ennätyksestä! :)

  VastaaPoista
 7. Hienoa! Ihana blogi muuten sulla, en ole vielä koskaan kirjoitellutkaan mitään. Haastoin sinut blogissani. Vastaile jos huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Ja voi ihanaa, kiva kun kommentoit! :) Tervetuloa, ja nyt löysin sunkin blogisi, pitääpi tulla vierailulle! ;) Ja kiitos haasteesta! Teen haasteet jossain vaiheessa, mulla on niitä rästissä, hups!!

   Poista
 8. Aivan mahtavaa Hanna! Vitsit sä olet kyllä kova mimmi :) tosi hieno aikakin! Mä yritän heijastaa sitä mun omaan juoksuvauhtiin ja tuntuu hurjalta, että juokset niin lujaa yli 40 kilsaa! Älyttömän hyvä kunto teillä maratoonareilla, vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos <3 Hah, ei pidä heijastaa kenenkään aikaa omaan! Mieti, kuinka kovin joku Leena Puotinniemi juoksi.. 2.50 ja risat.. huuh! Mut ei pidä ajatella, maraton ja juokseminen ylipäätään on oman itsensä voittamista!! Mut luulen, että hyvän kunnon lisäks me maratoonarit ollaan aika sisupusseja ;)

   Poista
 9. JEEEEE!!! ONNEA HANNA!
  Ootpa hehkeän näköinen kuvassa :)
  Oli kyllä mieletön kokemus ja onnea hienosta ajastasi!
  Ehkä nähdään Tukholman maratonissa 2014? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! :) Kokemus oli kyllä ihan uskomaton! <3
   Vitsit, toivoisin kyllä Tukholmaa 2014, mutta mulla on tiedossa silloin yhdet lakkiaiset.. mutta pitää katsoa! Ainakaan tämä ei ollut viimeinen kerta Tukholmassa!! :)
   ONNEA SULLEKIN! Hienon upea debyytti!! ;)

   Poista
 10. Onnea juoksusta ja ennätyksestä! Mä jännitin lauantaina koto-Suomessa: "millainenhan sää Tukholmassa on", "kato, nyt lähtee eka ryhmä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitos!! :) Heh, ihanaa kun ihmiset täällä koto-Suomessakin on jännännyt meidän maratoonareiden puolesta! :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)