keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Sopiva puolimaraton heinäkuussa?Nyt kun Runner's Twilight on muuttanut heinäkuulta elokuulle, olisi aika etsiä joku sopiva puolimaraton minulle heinäkuuksi. Osallistun EHKÄ Voimarinne-triathloniin heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna, mutta sitten heinäkuun puolessa välissä olisi kiva päästä juoksemaan puolikasta. Tällä hetkellä kun olen juoksukalenteria katsonut, niin sopivaa ei ole löytynyt. Paavo nurmi marathon Turussa on 29.6 ja sitten Runner's Twilight on 10.8. Jos olisi joku tapahtuma näiden välissä, niin ehdotelkaa! En tiedä, olenko maratonilta palautunut puolikkaalle vielä Turkuun mennessä, ja toisaalta se on kovin lähellä tuota Voimarinnettä...

Harmi, kun Runner's Twilight siirtyi heinäkuulta elokuulle. Elokuussa on Helsingissä jo vaikka mitä, HCM, Helsiki City Triathlon ja Midnight Run. Eikö kannattaisi pitäytyä siellä heinäkuussa?!

Miltä teidän "kisakalenterinne" näyttää tämän kesän osalta? Vieläkö on hakusessa kivoja tapahtumia vai oletteko jo lyöneet lukkoon suunnitelmat?

15 kommenttia:

 1. Me ilmottauduttiin ukkelin kanssa sillee Helsinki Midsummer kympille. Puolikas olisi kiva kyllä vielä kipitellä kesällä toistamiseen, ehkä elokuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiva tapahtuma varmasti! Mulla on kymppi Midnight Runissa. Juoksen varmasti syksyllä puolikkaan, mutta tahtoisin myös kesällä ;)

   Suosittelen elokuulle tuota Runner's twilightia. Se oli kiva tapahtuma! :)

   Poista
 2. Tuu mun kanssa juoksemaan Pullukka Puolimaratoni Vierumäelle 13.7! ;) http://www.pullukkamaratonille.com/
  Mun hyvä kaveri on Sami Hedbergillä töissä ja ne tosiaan järkkää tuon kisan nyt ekaa kertaa. Vaikuttaisi sellaiselta "ei niin serious"-tapahtumalta, joka sopisi hyvin heinäkuun (toivottaviin) helteisiin!

  Mun juoksukisakalenterissa on nyt seuraavaksi Naisten Kymppi ja Nice run, tai siis eihän ne kisoja ole, mutta tapahtumia. Sitten tää pullukkapuolimaraton ja elokuussa HCM, jos kaikki menee hyvin. Kesäkuussa menee ratsastuskisat vähän päälle esim. Paavo Nurmen kanssa, sinne ois ollut kiva mennä.. ensi vuonna sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä on sitten taas kalenteri pullollaan kun syyskuussa ja lokakuussa on paljon kisoja..

   Poista
  2. Whii! Pullukka puolimaratoni kuulostaa kyllä aika kivalta! Laitan kyllä korvan taakse ;)

   Ooo, oot menossa HCM:lle, vautsi! Itekin oon miettinyt, että joku vuosi olis kiva juosta siellä, mutta ei tänä vuonna. Meinasin, etten välttämättä tänä kesänä juokse toista maratonia Tukholman lisäksi.

   Jooo, syksy on täynnä kivoja tapahtumia! Kaikkiin ei ees ehdi! Nouxtreme kiinnostaisi ainakin isosti! ;)

   Poista
 3. Kesällä en oikein tykkää juosta ainakaan pitkää matkaa, pitäis olla jotain yökisoja. Jotenki se kuumuus alkaa uuvuttaa niin nopeesti.. Mutta syksylle oon katellut niitä maratoneja. kun vain osaisi päättää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kesä on vähän haaste! Toi Runner's twilight on kiva, kun lähtö oli joskus klo 20 aikaan, joten hellettä ei enää ollu! :)

   Whii, mitä maratoneja oot muuten katellut? :)

   Poista
  2. No kaverin kaa kanssa haaveiltu esim. Amsterdamin maratonista ;) Mutta ite mieluusti ehkä kuitenkin juoksisin sen ekan maratonin suomessa. Syksyllä olis maratoneja esim. Jyväskylässä ja Kuopiossa, jotka vois olla ehkä hyviä vaihtoehtoja. Tosin jyväskylässä sama reitti juostaan kolme kertaa läpi, kuopiossa kaksi kertaa.. olisko kivempi että maisema vaihtuis koko ajan, vaiko olisko kuitenkin hyötyä että tietää mimmonen reitti on? Mitäs mieltä olet?

   Poista
  3. Uuu, Amsterdamin maraton kuulostaa huikeelta! Mut joo, eka maraton tietty voi olla hyvä juosta suomessa. Mäkin uskallan vasta nyt kolmannella maratonilla ulkomaille, ihan Ruotsiin asti. Tää on testi, miten voi yhdistää lomareissun ja juoksumatkan yhteen! Mennään siis jo torstaina Tukholmaan, ja juoksu on lauantaina! Vähän turistelua ensin ;)

   Hmmm.. mä ite suosin reittejä, missä on mahdollisimman vähän kiekuroita! Esim. Vantaan maratonille en voi kyl mennä, koska siellä juostaan sama lenkki NELJÄ kertaa läpi, vissiin! Kaks on ihan maksimi, ainakin mulle! Itelle on tärkeetä, että maisemat vaihtuu koko ajan, ja on ns. tuntematonta edessä! Mähän oon juossut molemmat marat Espoossa, jossa on ihana mutta raskas (alkumatkasta) reitti, joka on kuitenkin iso yksi lenkura! Tykkään!!

   Poista
 4. 13.7. Hämeenlinnan kaupunkimaraton! :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen miettinyt Espoon rantamaratonia, sitä puolikasta siis. Olen aika kahden vaiheilla, kun en ole varma riittääkö kunto sittenkään.. Olen juossut pisimmillään 10-12,5km lenkkejä suunnilleen 10km/h vauhdilla, mutta puolikkaalla vauhdin varmasti pitäisi olla hitaampi pidemmän matkan vuoksi.

  Toi tapahtumahan on vasta syyskuussa että olisi aikaa treenailla..... Vaikea päättää :) lenkkikaverini ei usko pärjäävänsä puolikkaalla vaikka samoja lenkkejä yleensä tehdään niin se lisää omaa epävarmuuttani että haukkaankohan sittenkin liian ison palan kakkua kerralla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ilman muuta otat puolikkaan haasteen vastaan!! Sulla on vielä rutkasti aikaa harjoitella! Mähän juoksin ekan puolikkaani niin, etten ollut juossut kuin 15km lenkin aiemmin - ja hyvin meni! :)

   Nyt sitten teet vähän pitempiä lenkkejä, ja pudota ihan suosiolla vähän vauhtia! Tärkeetä olis, ettei noiden "pitkien" lenkkien jälkeen ole väsynyt, ja on olo, että olis vielä jaksanut jatkaa! Sit teet välillä vähän lyhyempiä, ja nopeampia lenkkejä!

   Tsemppiä treenailuun! :)

   Poista
 6. Runner's Twilightissa on tarjolla myös kymppi, joka toimii erittäin hyvänä hapenottoharjoituksena viikkoa ennen HCM:ää. Jos siis haluaa fiilistellä kauniissa kesäiltahämäräjuoksussa Helsingissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ite en usko osallistuvani HCM:lle, joten toi Runner's Twilight on ihan oiva vaihtoehto tänä vuonna mun "kisakalenteriin" :) Kympin juoksen sitten elokuun lopussa!

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)