perjantai 24. toukokuuta 2013

Jungle Juice Bar ja kuulumisia!

Kun luin Heidin blogista tästä uudesta smoothie-ravintolasta, Jungle Juice Barista, innosustuin itsekin, että sinne on pakko päästä käymään. No, eilen sitten tuli passikuvausreissu Jumboon, ja muistelin, että sieltä tämä smoothie-baari löytyy, joten päätimpä poiketa maistelemaan. Tämä sopi hyvin aikatauluihin, kun olin menossa lenkille ja joogaan, joten tarvitsin oikeastikin välipalaa.

Lähde: junglejuicebar.fi

Jungle Juice Bar myy siis itse paikan päällä tehtyjä ja tuoreista hedelmistä puristettuja mehuja ja smoothieita. Juomia on menu-listalla todella paljon, ja osa sisälsi jotain superfoodia ja joissain oli proteiinilähdemukana. Kaikki juomat ovat terveellisiä, eivätkä sisällä lisäaineita tai lisättyä sokeria. Tällaisia vastaavia ravintoloita on maailmalla, mutta Jungle Juice Bar on ensimmäinen, joka on rantautunut Suomeen. Tällä hetkellä ravintoloita löytyy Helsingistä, Vantaan Jumbosta ja Kuopiosta, mutta kesällä avataan uusi ravintola Itäkeskukseen, ja tarkoituksena ilmeisesti on levittäytyä koko Suomeen.

Mun mielestä aivan tällainen ravintolaketju on todella tervetullut Suomeen! Ja mikä parasta - Jungle Juice Barin käyttämät hedelmät ovat mahdollisimman ekoeettisesti tuotettuja. Käytetään paljon luonnonmukaisia menetelmiä, ja lisäksi he pitävät huolen, että paikalliset viljelijät saavat kunnon korvauksen tuottamistaan hedelmistä. Mahtavaa!Itselläni oli valinnan vaikeus, minkä ottaisin. Päädyin kuitenkin tavalliseen Frazy Frog -smoothieen, jossa oli mangoa, päärynää, minttua, limeä, kiiviä ja omenamehua. Namsss! :) Kannattaa kyllä tutustua, jos satutte olemaan jossain lähistöllä!

Ja sitten lyhyesti ensimmäisen keventelyviikon kuulumisia. Mulla on mennyt aika kivasti tämä viikko, mutta toisaalta liikuntapäiviä on ollut aika paljon. Eli saa nähdä, miten mun malttamaton pää kestää, kun alan nyt ihan oikeasti kasvattamaan myös lepopäivien määrää! Maanantaina olin balancessa, jonne oli kyllä outoa mennä, kun alla ei ollutkaan lenkkiä, kuten yleensä. Mutta oli kyllä ihana mennä sinne, ja päätin, että pystyn ottamaan sen myös ensi viikon maanantain ohjelmaan vielä, koska se tekee mulle enemmän hyötyä kuin hallaa.

Keskiviikkona tein vauhtileikittelyn (8km), ja olin SATSilla Soma Move -tunnilla. Huh, se kyllä tuntui keskiviikkona raskaalta setiltä, mutta jotenkin seuraavana päivänä taas oli tosi kevyt ja hyvä olo. Toi Soma on kyllä hieno tunti, koska siellä ei paikat kipeydy tai jumiudu ollenkaan, silti se on hyvää tekemistä koko tunti. Kannattaa testata, kaikki satsilaiset ;) Eilen ohjelmassa oli reilu 50 minuutin kevyt hölkkä ja jooga (astangajooga). Jooga oli jotenkin tylsempää, mitä mä muistin, mutta selvisin nukahtamatta sieltä, heh.


Mun piti siis tehdä jotain iiiihaaan muuta tällä viikolla, mutta sade vähän sotki suunnitelmia.. toivonkin, että pääsen huomenna avaamaan sen yhden lajin kauden, mutta siitä toivottavasti viikonlopun aikana enemmän ;) Mitenkäs teidän viikko on sujunut?

Ihanaa viikonloppua kaikille! Me ollaan matkalla nyt Turkuun, meidän perheiden ja vanhojen ystävien seuraan. :)

6 kommenttia:

 1. Heissan Hanna :) heh ne jungle juice barin pirtelöt taitavat olla tosi eksoottisia, jos se sun ostama oli sieltä tavallisimmasta päästä! Ja tiiätkö mä en vieläkään ole saanut raahattua itseäni sinne somaan! Se ois vihdoin mahdollista kun meillä on auto ja pääsisin sinne salille, mutta pohjoisen tyttö edelleen vähän arastelee ajamista täällä pk-seudulla..:) Osaatko sä sanoa onko siellä hyvin parkkipaikkoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, noi on eksoottisia ja maittavia! :) Hei, somaan ilman muuta! Juu, siellä p-salilla on oma pieni ulkoparkkis, joka on aika täynnä usein, mutta sitten klo 16.30 jälkeen saa ajaa parkkihalliin, jossa on taatusti tilaa! Heh, mäkin välillä arastelen ajamista, mitä keskustampaan menee, mutta tuonne on helppo ajaa esim siis tuosta Leppävaarasta! :)

   Parin viikon päästä oon taas ite menossa, jos toi pysyy kesäaikatauluissa mukana! :)

   Poista
 2. Muuten varmaan kiva konsepti, mutta ilmeisesti marjat voivat olla myös ulkomaisia, ja koska niitä ei kuumenneta ennen käyttöä, en itse ko. tuotetta nautiskelisi. Kotimaisuus kunniaan vaikka ois kuinka eko! Muuten jees! Teen jatkossakin itse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, marjoista en tosiaan tiedä. Itsekin suosin todellakin lähiruokaa, ja suomalaiset marjat on kyllä ehdottomia! Onneksi voi valita tuotteen, jossa ei ole marjoja! Kyllähän mäkin mieluummin itse teen, mutta aina se ei ole mahdollista aikataulujen puitteissa.. onneksi niiden heseiden ja mäkkien rinnalle tulee tällaisia terveellisiä välipalapaikkoja :)

   Poista
 3. Mmmm, kuulostaapa ihanilta kesäpäivän viilentäjiltä! Vitamiinipommit on aina tervetulleita :)

  Haastoin sut blogissani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, vitamiinipommit on nam! Hei, kiitos, käyn kurkkaamassa! ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)