sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Akkujen latausta salilla ja ystävien seurassa

Tämä kevyempi viikko ei sinällään liikunnan osalta ole ollut niin kevyt, mutta jalat ovat silti saaneet todella paljon lepoa. Oikeastaan olen vain balance-päivän lisäks rasittanut niitä vain keskiviikkona (tosin huomenna on mielessä mennä lenkille Kimmon kanssa!) Soma-tunnilla ja pienellä lenkillä. Lepopäiviä tälle viikolle on tullut "vain kaksi", ja kaksi treenipäivää ovat olleet salitreenejä. Toinen oli treeni Pian kanssa ja toinen saliteeni oli tänään.

Tämä viikko on ollut oikein akkujen latausta Tukholmaa ajatellen. Jotenkin ihana vain tehdä välillä jotain muuta enemmän, kuin juoksua. Vaikka kuinka rakastankin juoksua, kaipaa kehoni ja mieleni tällaisia jaksoja, jolloin jalat saavat lepoa ja saan keskittyä vaikka juuri siihen salitreeniin paremmin! Näiden kevyempien juoksuviikkojen jälkeen oikein himottaa palata juoksupolulle, ja niin nytkin! Huomenna jatkuu treenailu, ja mulla onkin kaikkea kivaa ensi viikoksi tiedossa. Vähän tekisi mieli juosta kympin tapahtuma ensi viikolla, mutta voi olla, että tyydyn omaan testijuoksuun ja jätän pitkiksen sitten loppuviikolle.. täytyy vähän funtsia!

Tänään oli lähes täydellinen päivä, tuli oikein urakalla ladattua akkuja! Ajeltiin eilen tänne Turun suunnille, ja vietettiin ilta mun isän seurassa. Oltiin ensin aamupalalla mun äitini luona ja nautittiin auringon tarjoamasta lämmöstä parvekkeella. Ai että, ensimmäistä kertaa tuli keväinen olo. <3

Lähde: fonecta.fi
Puolen päivän jälkeen suuntasin Turun SATSille, joka on oikein viihtyisä paikka. Isäni kanssa oltiin sovittukin treffit salille, mutta siellä oli myös hyvä ystäväni tekemässä omaa treeniään. Kuten olen ehkä sanonut, mun aivan lähipiiristä neljä ihmistä käyttää SATS-keskuksia, tosin vain yksi ihan samaa keskusta pääosin kuin minä, mutta siis tyytyväisiä jäseniä riittää! Oltiin tosin sovittu ystävän kanssa vielä lounastreffit kaupungille, joten salilla keskityttiin molemmat omaan treeniin täysillä. Mulla oli vuorossa Selkä-ojentajat-hartiat -setti, koska viimeksi vedin Pian kanssa rinta-hauis-vatsat -setin.

Tällä mentiin tänään

 • Mave 1x12 + 3x8
 • Ylätalja rusettikahvalla 3x12
 • Kulmasoutu kp 3x12
 • Kapea penkki 3x12
 • Kick back kp 3x12
 • Ojentajapunnerrus Bosu-pallossa kädet, polvet maassa 3x10
 • Pystypunnerrus istualtaan 3x12
 • Pystysoutu kp 3x8
Aikaa meni lämmittelyineen noin 1h 15 minuuttia. Sitten tulikin jo kiire lähteä saunaan ja laittautumaan, jotta ehtisin kaupungille ystäviä tapaamaan! Käytiin tosiaan Turun keskustassa Hiili-nimisessä burgeripaikassa, ja minä söin vegeburgerin, joka oli ihan tosi hyvää! Nammm!


Hamppareiden jälkeen tehtiin pieni shoppailukierros, ja sitten suunnattiinkin vielä yksille terassille. Aurinko ei enää paistanut suoraan siihen kohtaan, mutta oli kyllä hyvä aloittaa "terassikausi" parhaassa seurassa, ja kauniissa kaupungissa.


Tiedän, että tämä on liikuntablogi, mutta tästä näkee, että minä en ainakaan ole täydellinen "liikkuja", vaan minun elämäni nautintoihin kuuluu hyvä ruoka, juoma ja seura, aivan siinä, missä liikuntakin. Tahdonkin näillä kuvilla kertoa, että täydelliseen vapaapäivään voi mahduttaa paljon iloisia asioita, ja ristiriitaisiakin seikkoja, kuten juuri lasillinen siideriä treenin jälkeen! 

Kaupungilta suuntasin vielä maalle Kimmon porukoille, jossa päästiin korkkaamaan mökin puusaunan kausi. Sinne kun ei tule vettä talvisin, eikä mökki ole talvikäytössä lainkaan. Oli kyllä ihana saunoa puiden rätinässä. Harmi, että lampi oli vielä jäässä, niin jäi pulahtaminen suorittamatta. ;)Siinä oli kutakuinkin täydellinen lauantai. Nyt vähän harmittaa, että kello on noin paljon, mutta onneksi huomenna saa nukkua rauhassa, ja lähteä sitten aamupalan jälkeen juoksemaan. 

Millainen on teidän täydellinen vapaapäivä? Kuuluuko siihen liikuntaa vai herkuttelua, vai sekä että?

6 kommenttia:

 1. Ihanan kuuloinen päivä! :) Vaikka olisikin liikuntablogi niin mun mielestä on kyllä erittäin tervettä, että elämässä on balanssia ja muutakin kuin liikuntaa! :)Mun täydellinen vapaapäivä olisi varmasti kombinaatio suhteellisen pitkästä lenkistä, hyvästä ruuasta ja ystävien seurasta. Aurinkoista sunnuntaita ja hyvää lenkkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näinhän se on, että kyllä elämän tasapaino on se juttu, joka on mielestäni tervettä ja suotavaakin! :) ..ja hei, kyllähän munkin täydelliseen vapaapäivään kuuluu ehdottomasti hyvä juoksulenkki ennemmin kuin salitreeni, mutta urheilu kuin urheilu saa mut hyvälle tuulelle <3

   Poista
 2. Minäkin palkitsin itseni perjantaina lenkin jälkeen kevään ensimmäisellä terassioluella. Oli niin keväinen olo, kun lenkillä näki jo sulana aaltoilevan järven ja aurinko paistoi. Ja kyllä se maistuikin normaalia paremmalta.

  Täydelliseen vapaapäivään kuuluu sekä liikuntaa että herkuttelua ja hyvää seuraa, tai sitten vain osaa mainituista, mutta ei kiirettä. Hyviä vapaapäiviä on niin monenlaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ojjojj, kyllä se olut/siideri maistuukin just terdellä niin hyvältä! Aivan ihanan keväinen fiilis on ollut koko viikonlopun!

   Totta, tuo kiirettömyys on aika hyvä määritelmä täydelliselle vapaapäivälle! Yleensä siihen sitten lisänä seura, liikunta ja jotain hyvää ruokaa, niin that's it. <3

   Poista
 3. Täydellinen vapaapäivä on sellainen, että herää hyvin nukutun yön jälkeen pirteänä ja syö rauhassa hyvän aamupalan lehteä lukien. Sitten vähän lötkehtimistä ja lisää lukemista. Sitten lenkille, yksin tai kavereiden kanssa. Tai vaikka spinniin. Ja sitten hyvää ruokaa porukalla ja miksei muutama juomakin, jos sellainen fiilis on. Kyllä herkuttelukin kuuluu vapaapäivään. Täydellinen chillaus ja kiireettömyys + fiiliksen mukaan meneminen on tärkeätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, aika samanlainen on omanikin! Toi kiireettömyys ja (aamu)päivätreeni on kyllä sellainen juttu, mitä ei työaikana pysty tekemään, niin siksi se on luksusta viikonloppuisin! ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)