torstai 14. maaliskuuta 2013

Väsymyksen merkkejä...

Mun kroppa alkaa nyt kertoa väsymyksen merkeistä. Kolmas treeniviikko on menossa, ja täytyy itsekin sanoa, että aika kovaa on tullut mentyä, joten vaihdoin tänään suunnitellun kiihtyvän vk-lenkin ihan peruskestävyyslenkiksi. Näin oli vain parempi. Ja tässä vaiheessa kevättalvea ei pk-treenissäkään vikaa ole. Aijon ensi treenijaksolla kiinnittää enemmän huomiota treenin laatuun, enkä määrään.

Maisemia eiliseltä lenkiltä.. jos ei tästä motivoidu, niin ei mistään!!

Tänään oli siis treenipäivä ystävän kanssa SATSilla, ja juostiin juoksumatolla ensin 45 minuuttia, ja sen jälkeen tehtiin salitreeni. Olinkin päättänyt, etten tänään treenaa jalkoja ollenkaan, ja pitäydyin ihan syystäkin siinä suunnitelmassa, ja treenasin pääasiassa yläkroppaa ja selkää, koska olin vatsat treenannut aika tehokkaasti maanantaina.

Keksin taas käyttää TRX-naruja yhden treenin aikana, eli tein niiden avulla selkää. Kallistuin taaksepäin, ja vedin itseni kapealla otteella takaisin ylös. Sillä sai tosi hyvin tuntuman yläselkään! Vau! Pitäisi useamminkin käyttää noita naruja, mutta jollain tavalla ne pelottaakin.

Lähde: http://experiencelife.com/

Teetteko treeniä joskus TRX-naruilla, ja mikä on paras liike sillä?

Huomenna on ansaittu lepopäivä, ja vähän olisi tarkoitus huoltaa kehoakin. Lauantaina sitten on ystävän kanssa pitkis tiedossa, ja suunnitelmissa olisi semmoinen pari tuntinen lenkki. Eli huominen aikaa saada väsymys pois, ja tehdä hyvä treeni viikonloppuna. Sitten voi hyvillä mielin aloittaa kevyen viikon!

Mukavaa viikonlopun aloitusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mua pelotttaa joskus tuo silta ku se on puinen ja pelottaa joskus et hajoaako se alla x) Mut TRX narut on kyl kivat ja tolla liikkeellä saa kyl tosi hyvän tuntuman selkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täh, ootko sä juossut tolla sillalla tai ts. tunnistitko sen? :) Toi on mun lempilenkkireitillä!

   TRX-narut on kyl kivat, ja joo, toi liike oli tosi tehokas, varsinkin, kun omalla sijoittumisella pystyi hyvin tehostamaan liikettä rankemmaksi tai kevyemmäksi. :)

   Poista
 2. Heh, tuttu silta minullekin! Asuin vielä reilu vuosi sitten parin kilsan päässä tuosta, Helsingin puolella.. Kätköillessä tuli tämäkin paikka tutuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, oikeestiko? :) Mulla on tuohon siltaan joku 3km matkaa, mutta toi on tosiaan mun lempireitin varrella! Siitä menin tänäänkin ;)

   Poista
 3. Moi! :) Kiva blogi sulla, mielenkiintoista lukea muiden juoksjoiden treeneistä! Tsemppiä jatkoon! Mitä kisoja sulla oli tavoitteena tänä vuonna? Sorry, en ole ehtinyt selailemaan niin paljon kirjoituksia, että olisin löytänyt mahdollisen vastauksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka, ja tervetuloa mukaan! :)

   No, kalenteriin on varmistunut ainakin HCR ja Tukholman marathon, ja varmasti täydentyy vielä Runner's Twilightilla (21,1km) ja Midnight Runilla (10km) ainakin. :) Ehkä myös Voimarinteen triathlonilla, jos uskallus riittää ;)

   Mihin sinä tähtäät? Tsemppiä sulle myös! ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)