perjantai 8. maaliskuuta 2013

Rahkapurkkivinkki


Ensinnäkin, hyvää naistenpäivää kaikille naislukijoilleni! 

Toiseksi, mulla on kätsy vinkki, jos syötte paljon rahkaa, mutta ette aina käytä koko rahkapurkkia kerrallaan. Kannattaa meinaan ottaa talteen kermaviili- ja raejuustopurkkien kansia, jolloin niitä voi uudelleen käyttää esim. rahkapurkkeihin! Ne on meinaan just oikean kokoisia tähänkin touhuun....
Varmaan monelle tämä olikin tuttua kauraa, mutta mun mielestä ihan pieni kiva niksivinkki, jolla saa helpolla vaivalla rahkan säilymään avattunakin jääkaapissa hyvänä!! 

Ja ainiin, täällä ollaan ihan hurahdettu tähän uuteen, pinkkiin, rahkaan. Tämä on nimensäkin mukaisesti tosi täyteläistä ja pehmeää. Mä en ole koskaan maistanut siis aiemmin mitään rasvaisempia rahkoja, vaan olin ennen sen pehmeän ja vähärasvaisen rahkan kuluttaja! Mutta tämä on kyllä ihan mahtavan makuista!


Ja siihen liittyen vielä ihan pieni vinkki... Cittarissa on nyt mammuttimarkkinat, ja sieltä saa noita pehmeitä rahkoja 6prk/4€, joka on aivan oiva tarjous noille pinkeille purkeille.. ne kun normaalisti maksaa ainakin meilläpäin rutkasti yli euron purkki!! :)

8 kommenttia:

 1. Hmm pitäisi varmaan maistaa noita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä! Toi on ihan superhyvää! Just ostin tänään uudet kuus purkkia, niin nyt on lähemmäs kymmenen purkkia rahkaa jääkaapissa! ;)

   Poista
 2. Jos ois laktoosittomana, testaisin :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh.. mutta ehkä sekin tulee valikoimiin, toivottavasti ;) Tää rahka on kaiketi jakanut mielipidettä, mutta mää tykkään :D

   Poista
 3. Meillä on siis aika samannäköiset jääkaapit, kun rahkapurkkeja on about tusina! Mutta ehdottomasti aion ottaa tämän uuden rahkan kokeiluun, jos tuonne nyt skyrien joukkoon jotain vielä mahtuu ;) Hyvää naistenpäivää myös sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, jooo xD Mut rahka on hyvää ja terveellistä! Mä en muuten kauheesti pidä noista Skyreistä, en tiedä miksi.. hmmm... Kiiitos! :) Ps. Olitko siellä spinningissä tiistaina? :)

   Poista
  2. Kävin spinningissä... Se oli hullun rankkaa :D Mutta ihanaa! Menen kyllä todennäköisesti ensi viikollakin eli siellä nähdään?! :)

   Poista
  3. Joo, ihanaa mut hullua! Lauri on hyvä ohjaaja!!! Mutta joo, siellä nähään :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)