keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Nopea vaatevinkki!

Hei, tulin vain nopeasti vinkkaamaan, että Lidlissä on taas huomisesta alkaen urheiluvaatteita valikoimissa. Näitähän on aina välillä, ja aina aika pienet määrät. Laadultaan oikein oivia tuotteita.. esimerkiksi useammassa kuvassa näkynyt juoksutakkini on 2,5 vuotta vanha, ja olen sen aikoinaan ostanut Lidlistä reilulla kympillä ;) Ei paha, kun ottaa huomioon, että se on ollut kovassa käytössä kesät, talvet!!

Tässä joitain, mitkä minua kiinnostais...Kuvat: www.lidl.fi

Aijotteko te mennä katsomaan tämän kertaista valikoimaa?

Mukavaa keskiviikkoa muuten kaikille!!

10 kommenttia:

 1. täytyypä käydä huomenna Lidlissä ruokakaupassa, ja samalla tsekata tämä tarjonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa tsekata! :) Välillä voi olla outoja, mutta yleensä löytyy jotain kivaa!

   Poista
 2. Hei :) Hyvä vinkki! Noi juoksutrikoot on kivannäköiset ja tarttisin aurinkolasit myös! :)Hmm..Lidliin shoppailemaan siis! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Lidlin juoksutrikoot on yleensä tosi hyvät! Mä kans katoin, että tarttisin urheiluun sopivat lasit, lähinnä pyöräilyyn ja rullaluisteluun :)

   Poista
 3. Voi ei! Pakko käydä huomenna vilkasemassa tuota teknistäpaitaa! Pitää muuten mennä aamulla Lidliin, koska täällä muuten loppuu ne tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jos jotain oikeesti tahtoo, ni aamulla on mentävä!! :) Pitää itse kattoo, pääsenkö aamupäivällä vai vasta iltapäivällä!

   Poista
 4. Kävin ostamassa noi trikoot ja lasit :)Eli kiitos paljon vinkistä! :) Trikoot on ihan jees, vähän ohuet, joten mitään pinkkejä aluspöksyjä ei kannata pitää alla, näkyy läpi muuten!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniiin, mahtavaa että vinkistä oli apua! Itse en oo vielä Lidliin kerennyt, mutta kotimatkalla täytyy ehottomasti käydä :) Toivottavasti ainakin laseja olis vielä... *sormet ristiin*

   Poista
 5. Ostin neljät lasit, yhdet joka mallia :D Saa lapset kylvää niitä taas huoletta koulumatkalle, kun ei paljoo maksaneet ;) Nuo kuvassa olevat oli parhaat aikuisen päässä, ne oli sit mun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hyvä! :) Mäkin ostin yhdet lasit, saa nähdä kuinka hyvät ne tummat on!

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)