torstai 21. maaliskuuta 2013

Kaikki mukaan Helsinki City Runille!!


Hei, tämän kuun lopussa, eli 31.3 päättyy ilmottautuminen Helsinki City Runille!! Nyt on siis viimeinen tilaisuutesi päästä mukaan näihin hienoihin karkeloihin, joita ei kannata missata!!

Vielä ehtii hioa juoksukunnon ylös niin, että voi taivaltaa puolimaratonin matkan läpi! Aikarajahan tässä on 3 tuntia, joten kaikki kyllä ehtivät maaliin ;)

Itsehän oon menossa kolmatta kertaa peräkkäin, sen verran hieno tapahtuma on kyseessä! Ja sen hienouden tekee juuri ne tuhannet muut juoksijat ja hyvä meininki.

Onko joku muukin tulossa? :)

11 kommenttia:

 1. Mukana ollaan neljättä kertaa! :) Mahtava tapahtuma tulossa jälleen kerran, ja vielä yksi yllätys tiedossa HCR:n jälkeisiin jälkipeleihin, josta HCR toimisto tiedottanee pian! ;) Kaikki messiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeei, jälkipelit kuulostaa hyvältä.. olisko jotkut iltabileet? ;) HCR:lla on upea tunnelma, siksipä se on nykyään merkittynä hyvissä ajoin jo kalenteriin.. ;)

   Poista
 2. Saattaapi olla! ;) Jep, tunnelma on ihan omaa luokkaansa, koska on niin iso tapahtuma! Enää reilut 6 viikkoa starttiin, aika lentää!! :)

  VastaaPoista
 3. Eiköhän:) juoksukilometrit väheni nyt näinä viikkoina, mutta josko sitten piakkoin pääsee päätä tuulettamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Satu <3 Toivottavasti pärjäilet!! Älä ota stressiä juoksemisesta, se tulee omalla painollaan ja jossain vaiheessa huomaat sen taas helpottavan oloa! Jakselehan!

   Poista
 4. Heippa! Mikä on oma aikatavoitteesi? Itse en osallistu, koska saattaa olla pahinta siitepölyaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Mä en tavoittele aikaparannusta HCR:llä, koska oon lupautunut juoksemaan mun avomiehen kanssa yhdessä, ja toisaalta tää on oiva treeni myös Tukholmaa ajatellen! Nautin hienosta tunnelmasta! Uskon vakaasti että meijän tiimi pääsee johkin 2.05 aikaan yhessä ;)

   Voi, harmi, että sulla on siitepölyallergiaa.. se on varmasti inhottavaa keväisin. :S

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)