torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä!

Hyvää ystävänpäivää kaikille ihanille lukijoilleni!
Arvostan jokaista lukukertaa, jokaista tykkää-painallusta ja jokaista kommenttia, jonka annatte! Kiitos! <3

Minä vietän tänään ystävänpäivää lenkkikaverini, ystäväni, kanssa puolipitkän merkeissä! :) Ihanaa! Miten te vietätte tätä päivää? :)


9 kommenttia:

 1. Kiitokset itsellesi. Leppoisaa lenkkiä ja ihanaa ystävänpäivää! :)

  VastaaPoista
 2. Ystävän kanssa leppoisalla kahden tunnin lenkillä :) Ihanaa ystävänpäivää sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää sinne suuntaan myös! Täällä ystävänpäivää vietetään täysin päinvastoin kuin suunnittelin: yhteistreenien sijaan kuumeisena sohvalla maaten ja vieläpä yksin, kun mieskin on työmatkalla Helsingissä. No, onneksi vuodessa on yli 300 muutakin päivää viettää tärkeiden ihmisten kanssa mukavia asioita tehden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Voi, miten ikävää! :/ Koitahan parannella itsesi!! Kurjaa kun joudut ihan yksin olemaan! Mutta onhan se totta, että vuoden jokainen päivä on itsessään yhtä spesiaali kuin tämä! Totta puhuakseni, en muistanut edes koko ystävänpäivää, ennen kuin mies antoi aamulla ystävänpäiväteetä lahjaksi ja luulin että hän oli erehtynyt mun synttäreistä näin kuudentena vuotena (synttärit siis huhtikuussa!) ;)

   Poista
 4. Oi lenkki ystävän kanssa kuulostaa ihanalta ystävänpäiväaktiviteetilta! minä vietän lepopäivää kotona avomiehen ja kissan kanssa :) hyvää ystävänpäivää myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana tapa viettää hyvän ystävän kanssa aikaa :) Nyt lenkin jälkeen vietän myöskin avomiehen kanssa aikaa sohvalla löhöten ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)