sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ei mennyt niinkuin Strömsössä.

 ..siis lauantai liikunnan osalta! Olin niin valmistautunut, että lauantaina lähden hölkkäämään heti aamulla, koska koko päivä oli tiedossa yhtä menemistä. No, mun kello soi siinä yhdeksän aikaan, mutta olin jotenkin niin sikeässä unessa, ettei suoraan sängystä nouseminen ulos houkuttanut.. siinä sitten luin blogeja ja selailin nettiä, mutten lopulta päässyt sitten tarpeeksi ajoissa nousemaan sängystä ja eräiden sattumusten kautta en ehtinyt lenkille. :(

Kahdentoista jälkeen lähdettiin jo kohti juhlapaikkaa, jossa oli tarjolla hyvää ruokaa. Vasta kuuden aikoihin päästiin lähtemään sieltä kohti Turkua, ja ystävämme kotiinpaluujuhlia! Eli kirjaimellisesti menimme juhlista juhliin, joskin kävimme isäni luona vaihtamassa varustusta vähän arkisempaan! ;) Ilta oli mukava, mutta olin niin väsynyt koko päivän sisälläolon jälkeen, joten luovutimme näistä juhlista jo kymmenen aikoihin ja palasimme isäni luokse katsomaan Putousta Katsomosta ärsyttävän pätkivällä 3G-netillä.. Mutta pakkohan se oli kurkistaa, kuka sen voitti ennen spoilaantumista! ;)


Tänä aamuna otin uuden yrityksen lenkille lähtöön.. ja onnistuin ;) Kello soi taas klo 9, ja olin nyt jo heti paljon virkeämpi. Kymmeneltä olin jo ulkona Garmin valmiina lähtöön. Mietin mielessäni sopivan noin 8km:n lenkin mututuntumalla. Kun lähdin juoksemaan, oli pilvistä, mutta puolessa välissä matkaa ilma muuttui hyvinkin keväiseksi, kun aurinko pilkahti esiin.. se sitten paistoikin koko loppupäivän, mahtavaa!


Juoksu kulki kevyen viikon päätteeksi erittäin hyvin, ja jalat olivat kevyet. Juoksua kertyi vajaa 9 km, ja fiilis oli ihan mahtava!! Nyt on kyllä niin levännyt olo, ja huomenna palaan into piukeana uudelle kolmen viikon treenijaksolle! Ihan mahtavaa!!! Kyllä nämä kevyet viikot sitten tekevät hyvää kropalle, ja erityisesti mielelle.. sitä jo oikein himottaa päästä lenkkipoluille ja kunnon treenien makuun!!! Ja mulla onkin alkuviikolle aika tiukat setit mietittynä, jihaa! ;)


Kuuden jälkeen palattiin vajaa parin tunnin automatkan jälkeen takaisin kotiin, Espooseen. Borta bra men hemma bäst! ;) Ihana fiilis aloittaa uusi viikko, varsinkin, kun tietää, että tän viikon jälkeen on vihdoin mun talviloman vuoro! Mahtista! <3

Mitenkäs teidän treenit sujui viikonloppuna? Vai otitteko levon kannalta? 

4 kommenttia:

 1. Ihanaa että pääsit lopulta kuitenkin onnistuneelle lenkille! :) Minunkin viikonlopputreenit sujuivat hyvin, kiva juosta kauniissa säässä vahvoilla jaloilla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onnistunut lenkki kruunaa päivän kuin päivän! Uskon myös, että olisin ollut virkeämpi koko lauantaisen pitkän päivän juhlineen päivineen jos olisin aamulla ehtinyt pienelle lenkille. Mutta eiköhän jatkossa mee ohi nuo aamuväsymykset, kun saan pitää viikon talviloman ja antaa keholle myös unta kunnolla! ;)

   Hyvä, että sun treenit sujui hyvin! Kauniissa säässä juokseminen on ihan parasta!

   Poista
 2. Toi sun otsikko on mahtava :D
  Strömsöhän on Vaasassa ja meidän juoksuryhmässä on jo muodostunut legenda, kuuluisasta "Strömsönlenkistä".

  Onneksi pari ylimääräistä lepopäivää teke oikeastaan hyvää :) Ja oikein kunnialla oot vetännyt tän kevennysviikon, joka itelläkin alkoi tänään. Kiva käydä juhlissa. Toivottovasti tulisi jotain kutsuja kohta, niin sais vaihtaa trikoot mekkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tietkö, että kaikkein parasta tässä on se, etten ees tiedä/ole nähnyt tuon sanonnan alkuperää, mutta se on niin hauska ja mieleenpainuva, että otin sen käyttöön ;)

   Juu, onneksi nää mun sähellykset sattui lepoviikolla. Aina, kun on tilanteessa, jossa talossa on muitakin ihmisiä kuin minä ja Kimmo, niin voi tapahtua mitä vaan (pitäisi tajuta se!), mutta onni onnettomuudessa, tällä viikolla varmasti painetaan kovaa! ;)

   Juhliminen on ok, kiva laittautua nätiksi, mutta olihan nuo ekat juhlat aika raskaatkin...

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)