perjantai 18. tammikuuta 2013

Tyhjin käsin, muttei sentään paljain varpain...

..lähdin pois Lidl:stä. Eilen tosiaan oli niitä liikuntatuotteita myynnissä Lidl:ssä ja pääsin vasta työpäivän jälkeen läheiseen kauppaan, ja kuinka ollakaan, toppeja ei ollut kuin L-kokoja jäljellä.. housuja olisi ollut, mutta en sitten jotenkin tykästynytkään niihin, ja jäivät kauppaan. Mutta, ainakin meidän Lidl:ssä oli sukkia kans myynnissä, ja tuli ostettua tuommoinen 3-pack vaivaiseen 2,99€ hintaan!


Ja huomatkaa, alla on treenikassi! Tänään pääsevät siis sukat testiin, kun lähden työpäivän jälkeen suoraan SATSille testaamaan "uuden" Combatin :) ...ja hyvä päivä testata, kun ulkona on niin kova pakkanen, ettei paljon tekis mieli sinne lähteä juoksemaan! Katsotaan huomenna tilanne uudelleen...

Ostitteko te jotain Lidl:stä? Ja onko teillä treeniperjantai?

14 kommenttia:

 1. Minkäköhänlaisen satsin ne aina tilaavat Lidliin noita tarjoustuotteita?! Tuntuu nimittäin siltä, että täälläkin ne hupenevat aina ihan alta aikayksikön...

  Miulla on perjantain treenit treenailtu (aamupuntti+puolentunnin spinnu), ja iltapäivällä lähden pitkästä aikaa äidin hellään huomaan <3 Ihanaa!

  Oikein hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä joskus luin niistä kuvastoista, että minimierät oli jotain 10kpl / koko, ja se siis voi vaihdella myymälöittäin. En usko että niitä kovin paljon on.. kysyntä olis taatusti isompaa!

   Oi, sinä onnekas oot jo treenaillut, ja viikonloppusuunnitelmatkin kuulostavat enemmän kuin hyviltä ;) Ihanaa viikonloppua sinne myös!

   Poista
 2. Juoksutreeni oli jo aamutuimaan, 12 km 24:n asteen pakkasessa ja auringossa. Jiihaaaaa! :D Hyvä Fiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, oletpas ollut tehokas heti aamulla! Ja hyrrr, miten kylmässä olet juossut.. mutta onhan se ehkä asennekysymyskin :) Hieno fiilis on ansaittu, vau!

   Poista
 3. Mulla on juoksu edessä vielä iltasella. Sormet ristissä että nuo pakkaset vähän laskisi tai sitten suuntaan salin juoksumatolle (se on vaan niin p*rkeleen tylsää).

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin päätin, että combatia ennen vedän intervallitreenin matolla, ja sen vuoksi lähden pikkasen aiemmin töistä :) Mutta matolla juokseminen ON tylsää, samaa mieltä! Toivottavasti viikonloppuna pääsis ulos juoksemaan nautinnollisissa keleissä! Mukavaa viikonloppua sulle myös :)

   Poista
 4. Mulla on vain yhdet juoksuhousut Lidlistä. Ne oli aluksi tosi hyvät, mutta niitä pestessä niiden laatu on heikennyt. Niistä on tullut tosi kovat ja jäykät päällä, eli en enään pysty käyttämään niitä :( Niin jo, urheilusukkia oon kanssa hamstrannut sieltä. Välillä ne mallit vähän ihmetyttä, kun tykkään yleensä aika tiukasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, tosi harmi että ne on mennyt silleen. :/ Mulla on yhdet trikoot, ne on mun kropalle liian matalaa mallia, ja ei tuu siks paljon käytettyä. Mut laatu vaikuttaa hyvältä... ookei, nää sukat, mitä nyt ostin 3-packin, oli ainakin ensikäytössä tosi hyvät, ja ai ai, ihanan värisetkin ;)

   Poista
 5. En ole vieläkään saanut itseäni Lidlin. Pakko mennä katsomaan minkälaista juoksutavaraa siellä on miehille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa seurata niitä mainoksia.. tässä ei nyt ollut yhtään miehille, mutta välillä on kyllä molemmille, ja tavara on kelvollista. :)

   Poista
 6. Hrrr... aika sissi oot ku tossa pakkasessa juokset!! Ite en ulos noin kylmällä mee, jos ei oo pakko! Sen takia omat juoksut jää aina talvella vähälle, ku juoksumatto ei ihan niin kovin innosta!!

  Treenitsempit ja juoksuintoa!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitos! En mäkään ennen kauheasti harrastanut talvijuoksuja, mutta nyt tämä Tukhoma on niin aikaisin kesällä, että on "pakko" juosta jo nyt, jos meinaa maaliin päästä! :) Treeni-intoa sullekin!!

   Poista
 7. Mä kävin hakemassa 2-packin niitä paitoja. Vielä en ole päässyt testaamaan tositoimissa, mutta ihan kivoilta vaikuttivat sovitettaessa. Tuo saatavuus riippuu muuten hirveesti liikkeestä. Edellisen asuinpaikan naapuri-Lidlissä piti olla heti aukeamisen jälkeen, jos jotain tahtoi, mutta tuosta työpaikan lähi-Lidlistä olen päässyt vielä monen päivän päästä valitsemaan, minkä värin ja koon tahdon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyl itekin huomannut tuon saman ilmiön.. ehkä jostain vielä olis saanut noita paitoja M-koossa. Mutta antaa olla, nappaan sitten ens satsista omat vaatteeni ;) Kerro, oliko ne paidat hyvii :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)