tiistai 15. tammikuuta 2013

Perusmaanantai

Kiitos kaikille sunnuntaina mua tsempanneille, ja osallistumisesta tuohon "sairaana vai ei" -pohdintaan. Todella hyviä pointteja kaikilla! Muistakaa muutkin, että älkää treenatko kipeänä tai edes sen oloisena! :)

Mulla oli tänään jo paljon parempi olo, eikä kuumemittari näyttänyt samoja lukuja, joten uskalsin tehdä perusmaanantain treenit. Musta tuntuu, että mulla no jotain häikkää jossain, koska aina satunnaisina kausina mun ruumiinlämpö nousee vähän korkeammalle pitkiksi jaksoiksi.. se on usein talvella. Voiko sen aiheuttaa joku puutos? Mulla siis ei ole nytkään mitään flunssaoireita ollut, vaan jotain väsymystä ja semmoista, ruumiinlämpö siinä 37 tietämillä (kesällä normaalisti 36.8). Nojoo, tätä asiaa on kerran tutkittu tuloksetta, mutta ehkä voisin käydä lääkärillä, jos tätä jatkuu.

Lähde: weheartit.com

Eilen vuorossa oli siis hölkkä 30min + abs 30min + BodyBalance. Mä niin tykkään tästä setistä, jotenkin aina odotan maanantaitreenejä hulluna. Kiva aloittaa viikko suht kevyesti, mutta pitkästi ja omaa kehoa kuunnellen. On toi balance mahtava setti :) Ja toi ABSolution -treeni meni osittain nyt paremmin, kun opin tekniikan joihinkin liikkeisiin... jotkut taas tuntui raskaammalta, mutta tänään aamulla voin sanoa, ettei ole niin kipeä vatsa, kuin viime tiistaina. ;) Mutta kyllä taas teki balancen jo muutenkin pahat ja hitaat vatsat tiukkaa tuon abs-tunnin jälkeen.. huhuh.

Mutta tänään onkin poikkeuksellisesti lepo, koska meen leffaan hyvän ystäväni kanssa! Jee! <3

4 kommenttia:

 1. Mulla nousee ruumiinlämpö normaalista 36.5°C kolmeenseiskaan aina noin viikko ennen menkkoja, ja siellä se tosiaan pysyttelee sen ajan. Tipahtaa normaaliin siinä päivää ennen kuin menkat sitten alkaa. En ole koskaan asiaa sen enempää selvittänyt, että mistä tuo johtuisi, mutta näin mulla käy. :) Tuon viikon on myös vähän semmoinen voimattomampi olo, joskaan ei sellainen, etteikö voisi liikuntaa harrastaa. Tarpeeksi voimaton kuitenkin, että yleensä aina tulee mitattua. Ja sitten taas muistaa, että menkathan ne sieltä on tulossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. okei, mielenkiintoinen kehon toimintatapa tuokin! En ole koskaan osannut itsellä yhdistää moiseen, mutta pitääkin tarkkailla itseäni tarkemmin. Ompa kummallinen tämä ihmiskeho. :)

   Poista
 2. Tosiaan kuukautiskierto aiheuttaa lämmönnousua. Kuumehan on kehon tapa viestiä, että jotain on vialla, eli periaatteessa sitä voi aiheuttaa kai mikä tahansa tulehduksesta stressiin. Jos tuo on satunnaista mutta toistuvaa, niin olisi varmastikin kiva tietää, mistä se johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tätä pitäisi nyt tarkkailla ja miettiä, mistä johtuu. Voisin oikeesti käydä ihan lääkärin puolellakin, tosin, eivät viimeksikään löytäneet vikaa. Ehkä se on stressiä, who knows.. kiitos tsemppailuista :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)