torstai 3. tammikuuta 2013

Paluu kaverin kanssa treenaamiseen: juoksumattoa ja salirääkki

Lähde: weheartit.com

Nyt on joulukiireet ohi ja paluu arkeen ihan tosissaan koettu. Tänään oli meinaan pitkästä aikaa parhaan treenikaverin kanssa treffit SATSilla (mikä onni että kolme hyvää ystävääni ja isäni kaikki kuuluvat samaan keskukseen!). Ohjelmassa oli, mitä muutakaan kuin, juoksua ja kuntosalia. Mulla oli tänään kahden pk-lenkin jälkeen vuorossa vetotreeni, kun kaveri viereisellä matolla juoksi vuorostaan pk-lenkkiä. Ihan hauskaa välillä juosta taas matolla, kun pystyi kummatkin sitten oman kalenterin mukaan tekemään treenit. Matolla on myös mun mielestä kiva tehdä vetotreeniä, kun voi hyvin tarkkailla vauhteja. Yleisesti siis en tykkää juosta matolla, mutta jos vieressä on huippuseuraa, niin mikä vaan onnistuu :)

Mun juoksu oli siis seuraavanlainen

 • 10 min lämmittely
 • 4 x 4 min vedot 4 minuutin palautuksilla
 • 8 min keventely
Treeni lähdössä käyntiin

Treeni tuntui hyvältä ja kulki hyvin, vaikka alla oli tosiaan kaksi juoksupäivää jo ennestään. Salilla vielä vähän rääkkäsin kroppaa melkein tunnin ajan.. vuorossa oli ainakin penkkipunnerrus, kulmasoutu, yhden jalan maastaveto, bulgarialainen kyykky, syvempi kyykky painotanko suorilla käsillä, hauiskäännöt, ojentajadipit, punnerrukset, vatsoja ja semmoista pientä sähellystä. Heh. Sellaista sen mun treenaaminen salilla on.. mutta toisaalta, pidän siitä kyllä, kyllästyisin varmaan johonkin ohjelmaan :)

Treenin jälkeen ystävän kanssa vielä saunomaan, ai että! Hyvä treenitorstai!

Juoksetteko te joskus matolla vai aina ulkosalla? 

13 kommenttia:

 1. Pääosin ulkona, mutta välillä matollakin, kun siihen mahdollisuus on olemassa. Toisaalta varmasti pärjäisin ilmankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama homma! Matolla en kyllä yli tuntia varmaan pystyis juoksemaan, ja yksinkin se on vähän ankeaa! Mutta silloin tällöin jees.. eipähän tarvi kaksia kamoja raahata, jos tahtoo tehdä vielä salitreenin päälle. :)

   Poista
 2. Mä juoksen aina ulkona, en jostain syystä tykkää mattojuoksemisesta yhtään :/.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän! Itsekin juoksen 99% lenkeistä ulkona! Sen ulkoilman vuoksi juoksemisesta niin paljon pidänkin ;)

   Poista
 3. Molemmissa :) Tällä hetkellä enemmänkin ulkona, nastalenkkarit helpottaa pystyssä pysymistä :) Matolla meen, jos samalla meen jumppaan tms. Sellasia 30-45min settejä vaan siis matolla. Se vaan jotenkin on tylsää hommaa matolla painella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, just ennen jumppaa/salia matto on kätevä, ei mee turhaa aikaa vauhtoihin :) Mut onhan se tylsää kun maisemat ei vaihdu!

   Poista
 4. Ulkona, ulkona. Ei ole sellaista keliä että ei voisi ulkona juosta. Tai no - kun asteita on -20 tai enemmän niin silloin on melkein pakko jättää ulkojuoksemiset väliin. Mulla on asennevika mattoa kohtaan, kun ei maisema muutu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin sua! Ja onneksi pääosin, ainakin täällä Etelässä, juoksukelit ovat suotuisat myös talvella. Mulla on yleensä rajana ollut -15, sen jälkeen alkaa ottaa henkeen...

   Poista
 5. Ulkona, ulkona. Ei ole sellaista keliä että ei voisi ulkona juosta. Tai no - kun asteita on -20 tai enemmän niin silloin on melkein pakko jättää ulkojuoksemiset väliin. Mulla on asennevika mattoa kohtaan, kun ei maisema muutu.

  VastaaPoista
 6. Yes, mä niin tykkään sun blogista :)
  Uus lukija täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mahtava kuulla! :) Täytyy paremmin tutustua myös sun blogiin, joskin toi toinen kotimainen ei oo mun vahvimpia puolia, mutta hyvähän sitäkin on parantaa! :)

   Poista
 7. Matolle ois kiva joskus päästä märillä loskakeleillä ainakin, mutta eipä nyt ole semmoista mahdollisuutta kun kuntosalijäsenyys tauolla. Ei auta kuin rämpiä ulkona, säässä kuin säässä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei tosiaan auta sit muu :) Rämpiminen viel menee, mutta mulla on jo sotasuunnitelma jos tulee paukkupakkaset tänä vuonna.. sit ei auta ulkona juoksu eikä mattokaan... mut siitä enempi, jos tulee sellainen tilanne ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)