keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kevyen viikon kuulumiset

Täällä kevyt viikko tekee terää.. huomaan jo nyt, että se tekee hyvää. Maanantaina vielä balancen ja absolution-treenin jälkeen jalat olivat aika väsyneet (alla oli koko viikonloppu juoksua, ja muutenkin vajaa 45km viikko), mutta eilen ja varsinkin tänään huomaan jalkojen palautuneen. Tekee kyllä hyvää!


Eilen olin Kimmon kanssa hölkkäämässä reilu 7km melko hidasta vauhtia. Oli kyllä tosi kiva lenkki ja olo lenkin jälkeen oli pirteä ja onnellinen. Noi yhteislenkit on aina tosi kivoja, varsinkin silloin, kun löydetään yhteinen hyvä vauhti. Ilmakin oli eilen niin raikas, muutaman asteen pakkasen puolella ja tiet hyvin auratut, joten ihmekin olisi, jos ei lenkkeily kulkisi. Ja se oli tarkoituskin.. ihan vain ylläpitää juoksua ja nauttia siitä!!

Tänään oli ihan totaalilepo. Mentiin työpäivän jälkeen syömään thai-ruokaa, ja sitten katsomaan Tarantion uusin eli Django Unchained. Olipas mukava taas käydä leffassa, ja oonkin melkoinen leffaintoilija! Hih! Mutta palatakseni leffaan, se oli kyllä taattua Tarantinoa, eli jos ne uppoaa, niin pitää tästäkin leffasta! Mun mielestä tämä oli ihan ok.. en oikein osaa päättää, tykkäänkö Tarantinon tyylistä vai en. Dialogit on kyllä jees, mutta muuten.. hmm.. Kill Billit ovat kyllä hyviä :)

Huomenna olisi sitten vuorossa Jooga tai venyttely.. oon SATSin venyttelytunnille jonossa sijalla 26 tällä hetkellä, että aika huonolta näyttää sen osalta. Taidan siis mennä joogaan... kattoo nyt. Sitten mietin loppuviikolle vielä yhden lenkin ja yhden uinnin, ja jos tuntuu, että jalat eivät palaudu, niin sitten perutetaan niistäkin toinen...


Mutta eikö palatumisviikkoon kuulu kunnon yöunet? Taidankin tästä hipisä unten maille... ettei tarvitse ihan kahvin voimalla mennä eteenpäin ;)

4 kommenttia:

 1. Huh, onpas jonoa venyttelyyn! Se on tietty noiden isojen saliketjujen ongelma... Toivottavasti nyt kuitenkin sinne joogaan sitten päädyt ja keho saa huolenpitoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ Joo, ja kun siis mä pystyn käymään monessa keskuksessa, mutta mun lähimmällä kahdella salilla on yhteensä YKSI (!!) venyttelytunti viikossa, niin ei ihme, että se on täynnä!! :( Nyt olen sijalla 21.. ei onneksi muut tunnit ole kaikki noin täysiä! :)

   Poista
 2. Hyvin sulla näyttää menevän :)
  Mun kroppa on aika lailla väsynyt tässä vaiheessa, joten odotan innolla mun himmailuviikkoa, joka alkaa maanantaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mut alan olee kyl aika hermona, kun en pääse kunnolla liikkumaan... mut ens viikosta tulee sit hyvä ;) Pitää suunnitella tosi kova treeniviikko xD Sä oot kyl mennyt tosi kovilla tehoilla, että tekee varmaan hyvää sun himmailuviikko :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)