lauantai 8. joulukuuta 2012

I love your blog!

Sain tämän ihanan tunnustuksen Freyalta, ja olen siitä hirveän otettu ja liikutuin hänen sanoistaan! Minä olen myös koukuttunut täysin hänen blogiinsa, jossa Feryalla on takana upea painonpudotus, ja nyt ollaan jo kropan kiinteytysvaiheessa. Freya kirjoittaa liikunnasta ja pääpaino on kuntosalissa! Kannattaa käydä nappaamassa inspiraatiota hänen blogistaan!


Minä haluan myös jakaa tunnustusta. Jos olette saaneet tämän tunnustuksen jo, niin ei väliä, teidän blogia rakastetaan sitten entistä enemmän! ;) Haluisin jakaa tunnustuksen usealle blogille, mutta valitsin nyt joitain lemppariliikuntablogeja! :)

Annan tunnustuksen seuraaville liikuntablogeille:

Pia: Liikuntakärpäsen puraisu -blogissa Pia kertoo monipuolisesta liikunnasta, johon hän sai kesällä uudelleen kipinän liityttyään kuntokeskukseen. Pia käy kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa ja juoksee lenkkejä sekä tekee muutakin! Pialla on oma ihana tyyli kirjoittaa blogia, ja sitä on aina viihdyttävä lukea!

Niobe: Niobiumia-blogissaan Niobe kirjoittaa upeasti sinnikkyydestään liikuntaa kohtaan vastoinkäymisistä huolimatta! Kaikessa kirjoituksissa huokuu rakkaus liikuntaa kohtaan! Niobe on myös juossut maratoneja ja tähtäimet taitavat olla hieman korkeammalla vielä, mikäli nainen on kunnossa! ;) Todella inspiroiva ja monipuolinen blogi!

Henna: Little Miss -blogia olen seurannut jo kauan! Sievä tyttö, joka kirjoittaa asiaa niin liikunnasta kuin terveydestäkin ja yleisestä hyvnvoinnista! Paljon ruokajuttuja liikunnan ohella! Aivan mieletön ja asiallinen blogi! 

Tuija: Blogissaan Matkapäiväkirja maratonille Tuija kirjoittaa juoksemisesta ja sen haasteista ja matkasta kohti unelmaa ja tavoitteiden täyttymistä! Tuija aikoo osallistua keväällä Riian maratonille, ja blogi painottuu tällä hetkellä siihen matkaan! Ihanaa lukea toisen juoksijan onnen hetkistä ja tuskasta kohti tavoitteita! :)

Jenni: SATEENVARJOMIES-blogissa tyttö kirjoittaa koiralenkeistä, liikunnasta ja nykyisin myös intohimoisesta juoksusta kohti ensimmäistä mararonia Tukholmassa! Mukava seurata ihmistä, joka on menossa samalle maratonille keväällä, ja muutenkin, Jennillä on paljon kuvia ja hyviä tekstejä blogissaan!

Onnea kaikille! I LOVE YOUR BLOGS! :)

1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tämän sinulle myönsi.
2. Anna tunnustus viidelle suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi posti it- lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain posti it- lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajat jakavat sen eteenpäin.

3 kommenttia:

  1. Voi, kiitos ihanasta tunnustuksesta Hanna! Näitä on aina ilo saada.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tosi paljon tunnustuksesta, tästä tuli tosi hyvä mieli :)

    VastaaPoista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)