perjantai 14. joulukuuta 2012

Huh...

Hengissä ollaan! Tänään olin 11 tuntia töissä ensin, ja sitten lähdin vielä ystäväni kanssa katsomaan salibandypeliä, jossa pelasi vanhoja joukkuekavereita. Oli kyllä rankka päivä, mutta loppua kohden ihan mukavakin.. kohta menen nukkumaan, jotta huomenna aamupäivästä jaksaa lähteä testailemaan uutta Garminia ja niitä Craftin juoksutrikoita. Can't wait! :) Ensin vaan aijon ottaa semmoiset kymmenen tunnin yöunet alle! Whii!

Tänään siis oli lepo, mutta jalat on aika hellänä eilisestä treenistä. Oltiin ystäväiseni kanssa SATSilla. Juoksin ensin 50 minuuttia juoksumatolla pk-alueella, ja sitten tein tunnin salitreenin. Salitreeni koostui tällä kertaa isoista lihasryhmistä pääosin. Mukana oli muun muassa leveä kyykky, bulgarialainen yhden jalan kyykky, sjmv, penkkipunnerrus, ristikkäispunnerrus, kulmasoutu, vipunostot ja setti kuntopiiriä. Ai ai ai, teki kyllä hyväää!

Loppuviikon treenisuunnitelmana on siis huomenna noin 1,5h lenkki ja sunnuntaina joko uinti, sali tai Nike Training Club -ryhmäliikuntatunti (kuntopiirimaista treeniä)... tai sitten uinti ja jompi kumpi lihaskuntotreeni. Saa nähdä.

Ajattelin, että tahtoisin kokeilla mavea. Mutta pelkään tekeväni tekniikan väärin, joten täytyy ehkä saada joku osaava tuttu tekemään sitä mun kanssa. Vai onko se tekniikaltaan vaikea, että siinä voi mennä helposti pieleen? Hmmm....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)