maanantai 31. joulukuuta 2012

Helsinki City Run -13

Lähde: helsinkicityrun.fi
Ilmottauduin eilen kolmannelle peräkkäiselle Helsinki City Runille, eli Suomen suurimmalle puolimaratonille toukokuussa! Tämä tapahtuma on Suomessa ihan omaa luokkaansa, sillä viime vuonnakin juoksijoita oli rutkasti yli 10 000, joka on paljon! Yksin ei tarvitse juosta, olit sitten huippujuoksija tai vähän hitaampikin juoksija! Tunnelma on aivan erityinen!

Minun kolmannesta HCR:sta tulee erityinen, sillä juoksen sen yhdessä avomieheni Kimmon kanssa! Kimmo on aiemmin juossut puolimaratonin päivänä, jolloin minä juoksin ensimmäisen maratonin (syyskuussa 2011), joten mukava haaste Kimmollekin! Olen luvannut, että tulemme yhdessä maaliin ja nautimme tunnelmasta yhdessä! Minulle tämä on hieno, kova treeni, matkalla kohti Tukholmaa!

Nyt on aika ilmottautua!! Tänään on viimeinen päivä, kun pääsee edullisimmin juoksemaan! Hintaporras vaihtuu huomenna! Ja muista myös opiskelija-alennus, jos olet opiskelija! Nyt kaikki mukaan, jotta saat hyvän tavoitteen kevään treeneille!!


Ja maalihan on Olympiastadionilla! :)

Kuinka moni lähdössä?

10 kommenttia:

 1. Se on kyllä kiva, että oot lupautunut, että menette maaliin yhdessä :) Anttikin lupasi juosta mun kanssa Extreme Runissa samaa vauhtia vaikka se onkin rutkasti nopeampi juoksija kuin minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiva kun juoksette yhdessä Extreme Runissa! Mietin, että sitä tulee juostua kyllä "yksinkin", joten miksei välillä olisi tsemppaamassa toista yhteiseen hyvään suoritukseen ;) Tähän sain innostuksen kun viime vuonna HCR:lla näin kun joku mies veti kädestä naistaan ylös viimeistä mäkeä ennen stadionia, hän oikein tsemppasi naisen maaliin! Se oli koskettavaa ;)

   Poista
 2. Mukana, ilmoittauduin juuri. :) Minulle ensimmäinen HCR luvassa, odotan innolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee, hyvä sinä, hyvä valinta! HCR on paras ;) Siellä nähään!

   Poista
 3. Minäminäminä! Ai en tiennytkään, että tuo HCR on suomen suurin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! Hyvähyvä!! No, ehkä Naisten kympillä on enemmän osaanottajia, mutta tuommoisesta "totisemmasta" (kaikki saavat ajan) HCR on kaiketi suurin :)

   Poista
 4. Ääääää, mie en pääse :(
  Tai en saa tulla, kun Riikan maraton on liian lähellä.

  Pitäisköhän mun tulla ihan vaan hengailemaan ja nauttimaan fiiliksestä? Ja kannustamaan tietty :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, maratonilta täytyy palautua kunnolla!! Mutta aina saa tulla radanvarrelle nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja keväisestä Helsingistä! :)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)