tiistai 11. joulukuuta 2012

Fiksu veto...

..nimittäin lähteä "vauhtileikittelylenkille" tuommoiseen ilmaan:


..jep, lunta on satanut tänään aamusta iltaan, ja satoi muuten edelleen. Eikä aura-autoja paljon ollut näkynyt.. onkohan täällä Etelässä Suomen eniten lunta? :D

Ei tullut vauhtileikittelystä vauhdin puolesta oikein mitään, mutta muuten oli kyllä huikeeta! Jalat vaan junnasi paikallaan tuolla lumessa. Vedin siis treenin, jossa juostaan ekaksi 10 minuuttia hölkkää, ja sitten 2x15min vedot (noin kympin kisavauhdilla) 10 minuutin palautuksella. Ja sitten loppuun vähän verkkaa... On muuten omasta mielestä tosi kiva treeni! Nopea ja tehokas! Mutta tänään ei paljon kympin kisavauhteja nähty.. mutta onko se niin tarkkaa hei? Kivaa oli enivei!


Arvatkaas mitä? Mulla tarttui tänään kaupasta mukaan uusi lenkkikaveri... vihje, se alkaa G:llä ja päättyy N:ään... heheee.. kuka arvaa? Torstaina kaveri pääsee testiin, kunhan on ladattu vähän akkua ja pistetty asetuksia kuntoon! Kerron sitten lisää tästä kaverista ;) I'm so happy!!

Lumisia lenkkejä kaikille! Huomenna mulla on lepo, koska vuorossa on Hobitti! Jee!


4 kommenttia:

 1. Veikkaan, että keskellä on A - R - M - I! Odotan innolla ensikokemuksia. :)

  Aika extreme-vetolenkin olet eilen tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TATTADAAAA! OIKEIN! Mallin paljastan sitten myöhemmin, ja ensi kokemuksen tulevat taatusti :) Suuntoa en hylkää, kyllä hän toimii hyvin vielä jumpissa, sählyssä ja spinningissä!

   Joo, extreme-touhua tuo lumijuoksu!

   Poista
 2. Hahaa, miekin eilen juoksin mukamas vk-lenkkiä, ja kun koton katsoin matkavauhtia, niin se olikin olluta vaan 5:55. Luulin juosseeni kovempaa, mutta kivasti lumi antoikin sitten vastusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo! Kyllä lumi antaa vastusta! Mutta eikö se ole tärkeintä, että tuntuman puolesta on vk-treeni? :) Keväällä on sitten taas kiva ja helppo juosta ;)

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)