tiistai 18. joulukuuta 2012

BodyBalance 59

Eilen sitten meidän keskuksessa vaihtui Les Mills -tunnit. Jee! Ainoa tunti, jolla yleensä viikottain käyn, on BodyBalance, ja pääsinkin testaamaan uuden ohjelman heti maanantaina, kun tein perinteisen maanantaitreenini eli puolisen tuntia hölkkää ja balance. Vaikka tykkäsinkin viime ohjelmasta hirveesti, olin jo odottanut uutta ohjelmaa, ja eipä ainakaan vaikuttanut pettävän odotuksia!

Lähde: lesmills.com

Tracklist oli mieluinen. Monia suosikkibiisejä oli taas listalla! Toi Lana Del Reyn Born to die -biisi on aivan iiihana. <3

Alkulämppä oli jo ihanan pirteä, ja tykkäsin hennoista, mutta reippaista liikkeistä. Kaiken kruunasi ihana kappale taustalla. Jalkojen voima oli kans kivan erillainen, kun siinä oli kivasti enemmän toimintaa, kuin aiemmin, ainakin siltä musta tuntui. Tykkäsin ihan hurjasti, ja voi juku, se oli rankkakin. Tasapaino oli ehkä vähän pettymys, koska ei ollut niin haastava, mutta taas lonkan avaukset oli tosi hyviä ja simppeleitä ja tuntuvia.

Lähde: http://www.warwickshirefitness.com/


Vatsat oli tooosi tiukat. Ne lankut oli ihan hurjat... siinä on siis sellaisia lankkuja, joissa tehdään nyrkillä kolmiota eteen sivulle taakse ja paikalleen vuorokäsin, ja sitten hypitään jaloilla auki ja kiinni. Selkä oli aika perusbiisi, mutta tykkäsin siitäkin. Ihanaaa, ei taaskaan mitään tyhmiä sivulankkuja, I'm sooo happy! :)

Loppu oli ihanaa, rauhallista, rentoa, venyvää.. paljon takareisien venymistä, ai että. Jotenkin ehkä lempeämmät kierrot oli tässä ohjelmassa. Ne tekee aina hyvää istumatyön vastapainoksi. Oi kyllä, balance-vimma on taas iskenyt!!

Onko joku muu päässyt testaamaan uuden balancen? Mitä tykkäsitte?

Oih, eilen balancen jälkeen katoin viimeisen Dexterin seiskakaudesta. Ääää, mitä nyt teen maanantaisin? Ihan paras sarja, oikeesti!! Harmi, kun joutuu odottelemaan seuraavaa, ja kaiketi viimeistä kautta, taas ensi syksyyn, yhyyn!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa kyllä tosi kivalle! Hitsi ku en pääse balanceen nyt ainakaan pariin viikkoon :( Tosin meidän keskuksessa balance on joululomalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mutta hei, sitten on kiva taas pienen tauon jälkeen mennä :)

   Poista
 2. Millasta on bodybalance? En oo koskaan käyny, vaikka tuo kuuluu meidänkin salin ohjelmaan. Oon enemmän semmoinen verenmaku suussa -tyyppinen menijä.
  Tää eikös ole vähän niinku pilatesta tjs?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BodyBalance on siis les mills konseptin rauhallinen tunti, joka koostuu tai chitä, pilatesta ja joogaa. Tunnilla on paljon vahvoja liikkeitä ja sit paljon venyvyyttä jalkoihin ja lonkkiin ja rangankiertoja. Sitten on tiukat keskivartalotyöbiisit. Erona noihin pilatekseen ja joogaan varmasti on se, että kaikki liikkeet tehdään musiikin tahtiin, eli tunti on rytmikäs.

   Mäkin aluksi olin niin jumppa-pumppi-verenmaku-suussa-menijä, mutta sit löysin balancen. Ihana tunti, tulee niin rentoutunut olo. Ja sopii mun mielestäni tosi hyvin juoksijalle, koska avaa tosiaan lonkankoukistajia ja jalkoja, ja on kuitenkin keskivartaloa ja tasapainoa yms.

   kokeile ihmeessä :)

   Poista
 3. Voi vitsi, en malta oottaa että pääsen kokeilemaan! Joutuu odottamaan ensi vuoteen... :/ Mut onneks siihen ei oo enää montaa viikkoa :D Huh, aika rankalta kuulostaa tuo vatsaosuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hööh, mut hyvää kannattaa odottaa, eiköstä ;) Siis noi vatsat on aika samaa tasoo kun 58-ohjelmassa, mutta pikkasen erillaiset. Lankut on aika tiukat.. mut paljon hitaita ja sitkeitä toistoja muuten.

   Poista

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)