torstai 22. marraskuuta 2012

Juoksu + sali


Eilen oli perinteinen treenipäivä hyvän ystävän kanssa! Kerran viikossa pyritään tehdä joku treeni, jossa juostaan ja tehdään lihaskuntoa. Nyt oli vuorossa se kaikista perinteisin, eli juoksu + sali. Pakkasin sali- ja juoksukamat aamulla autoon, kun lähdin töihin, koska treeni suoritetaan aina heti töistä päästyämme. Suuntasin SATSille, jossa vaihdettiin kamat ja lähdettiin juoksemaan.





Juoksu kulki tosi hyvin eilen, jalat oli kivasti auki, ja ilma oli happirikas. Pidennettiin hieman alkuperäistä 45-50 minuutin sovittua lenkkiä, ja lopulta ihania jokimaisemia pitkin juoksua kertyi reilut kymmenen kilometriä, päälle tunti meni aikaa. Hyvä lenkki! ;)

Salilla tein aika perinteisiä juttuja, sillä tein ihan koko vartaloa. Setti oli seuraava:
- Etuheilautus kahvakuulalla, 2x20
- Kulmasoutu 3x12
- Bulgarialainen yhden jalan kyykky kahvakuulat kädessä, 3x10/puoli
- Penkkipunnerrus 3x10
- Ojentajadipit lisäpainolla 3x12
- Hauiskäännöt käsipainoilla 3x10
- Vatsakierrot levypainolla 3x20
- Vatsarutistukset levypainolla 3x15
- Etunoja punnerrukset polvet Bosu-pallolla 3x10
- Vipunostot käsipainoilla 2x10
- Hover-pito, 2x 45s
- Takareisi-lantioliike jumppapallolla, 3x10

..voi olla että unohdin jotain. Suurin osa liikkeistä tuli tehtyä liikepareittain, eli kaksi liikettä vuorotteli, joten taukoja oli paljon vähemmän. Saliajaksi tuli 50 minuuttia, joka oli varsin hyvä tuon lenkin jälkeen, kun lenkkikin venyi! 


Parasta oli, kun treenin jälkeen suunnattiin SATSin saunaan! On kyllä ihanaa pyhittää yksi päivä viikosta kaverin kanssa treenaamiseen, ja oikein kunnolla! Parin tunnin treeni tekee terää!

Saunomisen jälkeen tuli huono olo, mutta se johtui nestehukasta (unohdin juomapullon kotiin) ja varmaan energiavajeestakin, koska ruokailusta oli jo aikaa siihen aikaan. Kassissa oli kuitenkin protskupatukka, jonka vedin naamaan, ja olo helpotti aika nopeasti, eikä se kovin huono ollutkaan! Oli tarkoitus ottaa se patukka ennen treeniä välipalana, mutta se jäi.. huono homma. :/

Semmoinen oli treenikeskiviikko! Onko teidän liikuntaviikossa jotain sovittuja treenipäiviä jonkun ystävän tai puolison kanssa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi on bloggaamisen suola. Arvostan jättämääsi kommenttia suuresti :)